2777
2789
عنوان

خانومای شاغل‌

313 بازدید | 47 پست

شما راحت کار پیدا کردین؟

چندجا رفتم واسه ی کار ولی یا محیط اکی نبوده نرفتم یام اونا منو نخواستن 

دیگه ناامید شدم ... 

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بااجازه از استارتر عزیز 😘❤

.

نذری صلوات گذاشتیم تا ۱۴ روز، صلوات هدیه به یکی از معصومین ... به نیت گشایش مشکلات و حاجت روایی 🌸🍬🍬🍬🍬🍬

.

امروز سومین روز و به نیت بی بی دو عالم خانم فاطمه زهرا (س) 💖🌸

.

لطفا شرکت کنین 🌸

‌.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5017284/نذر-صلوات-هدیه-به-حضرت-فاطمه-زهرا-س?postId=154507920

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

من از دوران دانشجویی شروع به کار کردم

گاهی پیش میاد محیط کار بهت حس خوبی نده..تو این شرایط دوباره میگشتم و یه کار دیگه پیدا میکردم

دیگه بعد فارغ التحصیلی کار خودم رو شروع کردم 

ولی با همه سختی هاش اشتغال رو ترجیح میدم

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

باید سعی کنی دائما رزومه خودت رو قوی کنی

با توجه به رشته تحصیلیت دوره های تکمیلی بری و مهارتهای بیشتری یاد بگیری

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
پیدا کردن کار زمان بره به این زودیا نباید ناامید بشی

انقد حقمو خوردن که دلزده شدم و خونوادمم دستم میندازن پولتو نمیدن یاتو جا نگه نمیداری

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
انقد حقمو خوردن که دلزده شدم و خونوادمم دستم میندازن پولتو نمیدن یاتو جا نگه نمیداری

عزیزم منم همینطور بودم شاید بالای ۱۰ ۱۲ جا کار کردم با حدودا شاید بالای ۴۰ جا رفتم دنبال کار

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...