2777
2789
عنوان

مستر تریدر

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 38 پست
هرکی ازش طرفداری کرد بهش تهمت زد که ایشون زن مستر هست یا با یه کاربری دیگه اومده

اون خانوم که واقعا عجیب غریب بود رفتارش و ادبیاتش ،ولی واقعا حق مستر تریدر نبود، اگر هممون بخوایم از نی نی یار ها برش میگردونن

خیلی جاها حق با آقایون بوده  ولی کاربری اونا ترکیده ولی کاربری خانم های در و‌گوهر افشان همچنان ...

دقیقا، دیشب اون خانوم واقعا بی احترامی کرد به مستر تریدر،بنده خدا حقش نبود لغو بشه کاربریش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
@نی_نی_یار_5    

خیلی ناراحتم.انقدر نی نی یار هارو از صبح تگ کردم.دیدی تو تاپیک دریای خزر چه جوابایی برامون نوشتن؟بعدشم قفل کردن.

شما توکانالش هستی؟اگه آره،سلام منو همسرمو برسون.بگو خیلی تلاش کردیم.اما نشد.نکردن.

بگو خیلی برامون ارزشمندی.قدردانتیم.جات واقعا خالیه.

بگو لطفا با یه اکانت جدید برگرد.

مرسی عزیزم.

خیلی ناراحتم.انقدر نی نی یار هارو از صبح تگ کردم.دیدی تو تاپیک دریای خزر چه جوابایی برامون نوشتن؟بعد ...

😭😭😭نه منم متاسفانه توکانالشون نیستم...منم خیلی ناراحتم تاپیک زدم دوسه بارنی نی یاروصداکردم ولی انگار نه انگار...هرجاهستن موفق باشن انشالله🌹فک کنم توکانال به بچه هاگفته بودن نمیخوان برگردن

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa
2804
😭😭😭نه منم متاسفانه توکانالشون نیستم...منم خیلی ناراحتم تاپیک زدم دوسه بارنی نی یاروصداکردم ولی ان ...

تل نداری؟

عوضش برو تاپیک دریای خزر ببین اونجا در جواب من و چندتا از بچه ها چیا نوشتن.

میدونم عزیزم.همه کساییکه اونجا بودن برا برگردوندنش تلاش کردن.

😭😭😭نه منم متاسفانه توکانالشون نیستم...منم خیلی ناراحتم تاپیک زدم دوسه بارنی نی یاروصداکردم ولی ان ...

عزیزم مستر تو تل بهم گفت یه گروه بزنید تو وات ،که بدونید همتون خانم هستید و همونایی که اعتماد دارید رو وارد کنید بعد منم یه شماره میدم منم اد کنید،منم گفتم میگم اگر همه راضی بودن خبر میدم ،من تا حالا گروه نزدم و مدیر نبودم یکی بانی شه😂 چندتا از اونایی که میشناسین رو تگ کنید 

@متین،بالام    

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
2805
عزیزم مستر تو تل بهم گفت یه گروه بزنید تو وات ،که بدونید همتون خانم هستید و همونایی که اعتماد دارید ...

اقامنم ادم مسئولی نیستم 😅😅😅ولی اگه قراربه تشکیل بود منم هستم شمابیشتربهت میاد مدیرگروه باشی 

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa
اقامنم ادم مسئولی نیستم 😅😅😅ولی اگه قراربه تشکیل بود منم هستم شمابیشتربهت میاد مدیرگروه باشی 

😂😂😂😂 منم پایه ام ولی یه بانی مدیر میخاهیم😂 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
2801