2777
2789
عنوان

وزن بچم😔

297 بازدید | 27 پست

نزدیک ۱۴ ماهش ۱۰ کیلو هست

ولی بچه فامیلمون یکسالشه رفته بهداشت امروز ۱۳ کیلو بوده 

بچم وزنش خیلی کمه نگران شدم بد غذا اینام نیست

البته بچه من شیر تخودمو میخوره به دنیا اومد ۲۹۰۰ بود

بچه ایشون شیر خشک به دنیا اومد ۳۷۰۰ بود ربطی داره به این موضوعا 

واینم بگین‌وزن بچم کمه یا خوبه

اره پسر منم شیر خودمو میخورد رفلاکسیه وزن نگرفت کم وزن بدنیا اومد

از وقتی‌شیر خشک میدم چون شیرم سیرش نمیکرد وزن گرفت

البته وزن مهم نیستا

قد و رسد و ایناش مهمه

وگرنه تا بزرگی انقدر چاق و لاغر میشن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

شیرخشک خیلی خوبه بهش بده معدشو بزرگ میکنه اشتها میاد و چاق میشه

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه رو با بچه نمیشه مقایسه کرد عزیزم بعضیا ریزن بعضیا تپل دختر منم تا دوسالگی خیلی تپل بود از اون به بعد ریز شد الانم خیلی لاغره بعضیا بچگی ریزن بزرگ میشن تپل میشن بعضیا برعکس 

وا,مگه قراره همه قد و وزنشون یکی باشه,یکی چاقه,یکی لاغر,مهم اینه که سالم باشه,دوس داری چاق شه ,بزرگ شه هزار تا مریضی مثل دیابت و فشار خون و ....بگیره

دختر منسه سال و نیمشه سیزده کیلوعه,خیلی هم دوس دارم که لاغره

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

منم بچم 13 ماه و 15 روزشه 

وزنش 8 و نیم کیلوعه منم خیلی حرص میخورم که وزنش کمه 

اصلا بهش شیر خشک ندادم و ب شدت پشیمونم 

کلا اینا که بچهاشون شیرخشک میخورن بیشتر وزن میگیرن

نه وزن نی نی شما نسبت به تولدش عالیه

دختر من3700 به دنیا اومدیه سالگیش9 و نیم بود

پس من چی باید بگم؟

دختر من فوق العاده بد غذاست

الان چند وقتیه غذاهای مقوی با حجم کم و مولتی ویتامین سانستول میدم حس میکنم یکم فرق کرده

بچه چاق میخواییذ چیکار من موندم والا معدشو گشاد کنید فردا بزرگ شه خیکیشه خوبه؟وزن بچه شما نرماله بج ...

خب لاغرم خوب نیس الان بمن کلی سرکوفت میزنن ک ب بچه نمیرشی ویتامین نداره

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢
خب لاغرم خوب نیس الان بمن کلی سرکوفت میزنن ک ب بچه نمیرشی ویتامین نداره

من وزن بچه شمارو که نمیدونم عزیزم استارتر ولی خوبه بچش

مهم حرف مردم نیست مهم اینه رو نمودار وزنش چقدزباشه و پیشرفتش چحوری