mami_pooyan مدیر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 4977 عنوان سزارین ! | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست خانومای گل من الان ۳۶ هفته و ۱ روزمه طبق پری اما طبق سونو ۳۷ هفته و ۲ ۳ روزمه ، دکترم تازه گفته ۲۴ ام بیا تا نامه بیمارستان بدم ، تا اون موقع وارد ۳۸ هفتم تموممیشه دیگه . دیر نیس ؟؟ استرس دارم امروزم بچم خیلی کم تکون خورد زهره ترک داشتم میشدم . نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️ 1399/06/19 | 13:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ضحی30 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 9891 اره علمی زاده بود ، دکتر خوبیه ولی خیلی خون سرده من یه روز بود میگفتم انقباض دارم این هی میگف عادیه ... اره زندادش من که گریه میکرده من حس میکنم و سر نشدم اینقدر گریه میکنه که یه دارو تو سرمش میزنن که برای چند دقیقه بخوابه
mami_pooyan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 4977 پس تقریبا ده روز قبل اینکه 40 هفته ات پر بشه زایمان کردی؟ یه روز بیمارستان موندی؟ واینکه چندتا اتاق ... ممکنه پر باشه من بستری بودم یکی اومده بود اتاق میخواست نبوذ موقتا رف یه اتاق معمولی رفت که اتاق خالی شد بذارنش اونجا.فک کنم ۷ تا داره .اره ۳۸ هفته و ۵ ۶ روزم بود نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
ضحی30 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 9891 ممکنه پر باشه من بستری بودم یکی اومده بود اتاق میخواست نبوذ موقتا رف یه اتاق معمولی رفت که اتاق خالی ... ممنون عزیزم که جواب دادید ایشالا خودتو خانوادت همیشه سلامت باشید.
mami_pooyan مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 4977 راستی اون آمپول بی حسی درد نداشت؟ بعدش میگن جای اون آمپول خیلی درد داره؟ نه آمپول درد نداره انگار واکسن بزنن بهت خیلی معمولیه .جاشم درد نداره فقط اگهمث من رعایت نکنی کردرد میشی دو سه روز نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️