2777
2789
عنوان

سزارین !

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 33 پست
من چون زایمان اولم بود میگفت طبیعی اگه مشکلی بود سز. من خودم یه کم کولی بازی در اوردم رفتم سز. دکترم ...

خخخخخ . ایشالله این بارم به سلامتی بارمونو زمین بذاریم

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ تکونای بچه ات سرجاشه؟ مال من امروز خیلی ساکت بود ، صبح ام با درد پاشدم از خواب

نه گلم ، هفته های اخر کم میشه

بعد از غذا ب پهلوی چپ دراز بکش ، توی نیم ساعت ۴ تا تکون باید بخوره ، اگه خورد طبیعیه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
نه گلم ، هفته های اخر کم میشه بعد از غذا ب پهلوی چپ دراز بکش ، توی نیم ساعت ۴ تا تکون باید بخوره ، ...

ممنون گلم❤️

سلام عزیزم اگه زایمان کردی بیا از وضعیت بیمارستان بگو بالاخره کدوم بیمارستان رفتی؟ شرایطشون چطور بود ...

من ۳۱ ام  یهو دردم گرفت و کیسه آبم پاره شد ساعت یک شب!!!!!! تا دکترم بیاد درد طبیعی دادم کامل ! بی حسی اسپاینال بودم ، ببین اصن اونی نیس که میگن ! اصلا بی حس نمیشی ! سر میشی!😐 یعنی حس میکنی دکتر داره تیغ میزنه ولی درد نداره حسش اینجوریه که انگار تو دریایی موج میخوره به شکمت ، اگه از قبل بدونی نمیترسی من نمیدونستم برگام ریخته بود 😁 ولی باحاله حس کردم دخترمو کشیدن بیرون و گریه اشو شنیدم و همون لحظه چسبوندنش بهم . 

بعدش چون درد طبیعی داشتم رحمم انقباض داشت هنوز بعد عمل حتی واسه همین ۱۰ ساعت درد کشیدم ( دکتر نفهم باید از دردهایی ک میگفتم دارم میفهمید تاریخ سزو زودتر میزد نه این ک صبر کنه دقیقه نود ! هی میگفت عادیه عادیه دردات نگو درد زایمان بود) 

سلام عزیزم اگه زایمان کردی بیا از وضعیت بیمارستان بگو بالاخره کدوم بیمارستان رفتی؟ شرایطشون چطور بود ...

بیمارستانم پاستور بود تمییز بود خیلی و  کرونایی نداشتن . پرسنل مهربون بودن . رسیدگی ام خوب بود نسبتا . 

فقط اگه بیخسی کردی بعدش حتما تا یه مدت استراحت کن من دخترم زردی گرفت مجبور بودم تو تو قدس دو روز سرپا وایستم عملا دهنم صاف شد الان کمر درد دارم که باستراحت خوب میشه نهایتا سه روزهمین الان دراز کشیدم خیلی بهترم

بیمارستانم پاستور بود تمییز بود خیلی و  کرونایی نداشتن . پرسنل مهربون بودن . رسیدگی ام خوب بود ...

الللهی. قدمش مبارک باشه ایشالا زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه. خب خداروشکر. اتاقاش چند نفره بودن؟

الان زردی دخترتون خوبه ؟ خودتون انار بخورید. من برای دخترم هم خودم آب انار میخوردم هم یه قطره چکان آب انار به دخترم دادم البته به شما توصیه نمیکنم به نوزاد چیزی بدی. قطره بیلی ناستر فکر کنم اسمشه اونم خوبه

من ۳۱ ام  یهو دردم گرفت و کیسه آبم پاره شد ساعت یک شب!!!!!! تا دکترم بیاد درد طبیعی دادم کامل ! ...

دکترتون علمی زاده بود؟ اونو که میگن خوبه ؟ من زنداداشم بی حسی شده بود اونم مییگفت که متوجه میشی تیغ میکشن به شکمت . منم از همین حس کردن میترسم که نکنه فشارم از ترس بره بالا.بعد عروس عمه ام هم میگفت وقتی بچه رو میکشن بیرون از شکمت انگار تو قطاری اینقدر تکون میخوری. برای بعد از بی حسی هم خیلیا میگن سردرد . کمردرد و درد کتف داشتن آدم نمیدونه کدومه انتخاب کنه . از یه طرف من سر زایمان دخرم بیهوش شدم احساس میکنم بعد اون بیهوشی انگار یه مقدار حافظه ام ضعیف شده و یه چیزایی رو یادم رفته . نمیدونم کدوم انتخاب کنم. هنوز 3 ماه مونده خدا این سه ماه ختم بخیر کنه.

راستی الان دخترتون متولد شهریور هستن دیگه؟ و اینکه چند هفته زایمان کردی؟بعد اینکه خودتون نخواستید طبیعی زایمان کنید؟ خانوم همکار شوهرم اولش سزارین بود دومی رو دردش میگیره میره بیمارستان اصرار میکنند که دیگه دهانه رحمت باز شده و میتونی طبیعی بیاری هیچی دیگه بیچاره پدرش درمیاد تا طبیعی زایمان کنه.

بیمارستانم پاستور بود تمییز بود خیلی و  کرونایی نداشتن . پرسنل مهربون بودن . رسیدگی ام خوب بود ...

راستی اون آمپول بی حسی درد نداشت؟ بعدش میگن جای اون آمپول خیلی درد داره؟

الللهی. قدمش مبارک باشه ایشالا زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه. خب خداروشکر. اتاقاش چند نفره بودن؟ الا ...

من خودم اتاق خصوصی گرفتم فک کنم شبی ۸۰۰ بود دقیق نمیدونم ولی اتاقای دیگه ندیدم چن تخته بودن بخاطر کرونا هیچ کی درنمیومذ بیرون از اتاقش

دکترتون علمی زاده بود؟ اونو که میگن خوبه ؟ من زنداداشم بی حسی شده بود اونم مییگفت که متوجه میشی تیغ ...

اره علمی زاده بود ، دکتر خوبیه ولی خیلی خون سرده من یه روز بود میگفتم انقباض دارم این هی میگف عادیه و تاریخو واس۳ مهر زده بود بعد دید اصرار میکنم زد ۱ مهر ! دخترم ۳۱شهریور اومد . اگه زودتر میزد تاریخو ب انقباض نمیوفتادم ک درد بکشم الکی.

بعد تو عمل منم فشارم یکم افتاده تهوع گرفتم همون لحظه گفتم دارم بالا میارم یه آمپول تو سرم زد درجا خوب شد تهوع ام .میگم اگه من میدونستم ک آدم حس میکنه انقد نمیترسم چون هیچ دردی نداشت ، ولی چون سوپرایز شد هول کردم فک کردم دارو روم اثر نکرده

من خودم اتاق خصوصی گرفتم فک کنم شبی ۸۰۰ بود دقیق نمیدونم ولی اتاقای دیگه ندیدم چن تخته بودن بخاطر کر ...

پس تقریبا ده روز قبل اینکه 40 هفته ات پر بشه زایمان کردی؟ یه روز بیمارستان موندی؟ واینکه چندتا اتاق خصوصی داره از شانس یه موقع همشون  پر نباشه؟