2777
2789
عنوان

کمک😲

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست

مگه تو عدس پلو ماست میزنن؟  

سالاد ماکارونی یا الویه درست کن،  البته بنظرم ناهارو برید بیرون بخورید برگشتنیم براخونه خرید کنید بهتره

خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم.‌.خدایاشکرت   .  خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوید پلو با تن ماهی

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

مگه تو عدس پلو ماست میزنن؟   سالاد ماکارونی یا الویه درست کن،  البته بنظرم ناهارو برید بی ...

تو عدس پلو نه ولی باهاش چرا

سالاد ماکارونی مادرشوهرم دوس نداره... 

دلت خوشه ها.... عین بچه های لووووس و سر تق شده

ای بابا خب به آقات بگو بره وسایل بگیره دیگه با این همه ناز😕

چی بگم از دلم... یه بار خواهرم آمده بود پیشمون میگفت من باید بیام گوش شوهرت درس ناز عشوه یاد بگیرم... 

شوید پلو با تن ماهی

مادر شوهرم شوید خشک نمیکنه..... 

کلا تو خونه مادر شوهرم فقط آبگوشت و آبگرمو درست میکرن.. از وقتی من آمدم کلا شدم سر آشپز.... و البته باید ناز بخرم

دعوا میکنه..... همین الانش هم اخم و تَخم کرده.... 

وا چه پررو ببخشبد البته

بگو از بیرو بخره ی چیزی بیاره تا عصر که برین خرید

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
مادر شوهرم شوید خشک نمیکنه.....  کلا تو خونه مادر شوهرم فقط آبگوشت و آبگرمو درست میکرن.. از وق ...

پس اگه خیلی به فکر شکمشه بره از بیرون بگیره 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

وا چه پررو ببخشبد البته بگو از بیرو بخره ی چیزی بیاره تا عصر که برین خرید

این جوری از این کارا نمیکنه... چی بشه یه روز خوش حال که باشه یا چمیدونم بره بیرون بگیره... البته من خودمم اهل غذای بیرون نیستم.... 

بازم ممنون