2777
2789
عنوان

اینستاگرام درسته یا نی نی سایت؟

105 بازدید | 13 پست

بچه ها یه چیزی برام سواله! 

من وقتی میام تو نی نی سایت نظراتو میخونم میبینم همه کاربرا واقعا آدم حسابین اهل دین اند اهل خانواده اند به یه سری چیزای اخلاقی تو نظراتشون پایبندن ولی وقتی میرم تو اینستا دقیقا همه چی برعکس میشه😂 حس میکنم کل ایران هرزه شده ایران اصن گند گرفته جای زندگی نیست همه بدبخت اند ایران پرشده از آدمای ترسناک و بی ریشه که بی بندوبارن و بی اعتقاد😶 

چرا اینجوریه؟ کدوم درسته بنظرتون؟!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما طرفدار مذهبیا هستین بخاطر اونه نی نی سایت رو اینطوری میبینی 

اینجا هم آدم بی اعتقاد داریم

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

هیچ کدوم 

اینجا همه ادا روشن فکر هارو در میارن 

اونجا همه ادا لوند هارو در میارن 

همش اداس به غیر از یه سریا 

مخالفی ریپ نزن

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

دقیقااااااا

😘😘😘

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

شما طرفدار مذهبیا هستین بخاطر اونه نی نی سایت رو اینطوری میبینی  اینجا هم آدم بی اعتقاد داریم

این چیزی که تو میگی درسته من در کل معتقدم آدمای یه کمی مذهبی(نه خیلی افراطی ها) نسبتا آدمای بهتری برای جامعه اند از لحاظ اخلاقی و آروم بودن و اینا... ولی اصن حرفم چیز دیگس میخوام ببینم تو ام این تفاوت رو بین نی نی سایتو اینستا حس میکنی؟ یا من اشتباه میکنم؟

این چیزی که تو میگی درسته من در کل معتقدم آدمای یه کمی مذهبی(نه خیلی افراطی ها) نسبتا آدمای بهتری بر ...

منم قبول دارم ادمای نسبتا مذهبی بهترن تا خیلی مذهبی چون خیلی مذهبی تعصب الکی دارن ، خودمم تو تاپیکام همیشه ازشون کمک گرفتم 

ولی نه من هر دو جا دیدم ، اینجا هم کافیه تاپیک بزنی چرا نماز نمیخونید یا چرا چادر سر نمیکنید اونایی که بی اعتقادن میان جواب کوبنده میدن میرن

ولی اینستاگرام طرف پست مذهبی بزاره حداقل بحث و دعوا نمیشه مگه اینکه یکی برعکس تو بی اعتقاد بودن تعصب ویژه داشته باشه فقط حرفای خودشو قبول داشته باشه

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
2790
2778
2791
2779
2792