2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوتا میشه برای منم دعا کنید

سلام گلم

قبول باشه 😍😍

انشاالله حاجت دلت روا بشه 😘 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سلام عزیزم ممنونم که بیادم بودید 🌸 ،من الان  تو ختم کسا یکی دیگه از تاپیک ها هستم.  ...

سلام گلم 🌹 فدات عزیزم 💕 

قبول باشه گلم 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
@ساحلودریا   @moon74   @همتا69    

ممنونم از دعوتت 

من یکبار 💚🙏

مادرم هم یکبار💚🙏

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
سلام گلم @اعتصامی   @سواره   @سینوس   @مامانبزرگپانیذ     ...

منم یه مرتبه میخونم به نیت حاجت روایی همه وهمه مخصوصا استارتر وگلزغفرانی وآناعشق.....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

یک مرتبه گلم التماس دعا خدا حاجتتو بده

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
ممنونم از دعوتت  من یکبار 💚🙏 مادرم هم یکبار💚🙏

الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 

یک مرتبه گلم التماس دعا خدا حاجتتو بده

الهی خیر ببینی گلم حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 

فدای تو عزییزم حاجت روابشی

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
سلام منم 3مرتبه ميخونم ، همگى حاجت روا بشين به همين زودى زود

الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 

ممنونم عزیزدل انشالله بهترینها برات رقم بخوره 💚🙏💚🙏

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

سلام به استادتر عزیز قبول باشه گلم 

سلام به سمانه جونم ممنون که صدام کردید عزیزم

منم دوتا میخونم قبول باشه ...انشاءالله 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆