2777
2789
عنوان

گرسنگی کاذب😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 18 پست
الان داری؟ میتونی رژیمت رو واسم بفرستی عزیزم؟

عزیزم برنامه خاصی نداره فقط صبح یه استکان شیر با قند، ظهر گوشت یا مرع یا تخم مرغ یا ماهی کبابی (پروتئین). شبم همینجور. کلا برنج و نون مصرفش حداقل باشه، حالا میان وعده هم میوه، شیر، یا ماست. بعد در نطر داشته باش کالری مصرفیت بالاتر از حد مجاز نشه، کالری مصرفی: وزن × ۲۰ هر چی شد، منهای ۱۰۰، یجور برنامه ریزی کنی هر روز همینقدر بخوری، اگر تونستی ورزشم کنی قشنگ تو ۶ ماه میتونی ۲۰ کیلو کم کنی.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

سلام خانمی میشه بگی چیا بخورم

سلام عزیزم بالا توصیح دادم، سوال دیگه ای داشتی در خدمتم 🤗

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اسلیم کوییک هم ایرانی هست و صد در صد گیاهیه، عصاره تخم شوید، تخم کرفس و برگ کرفسه، از داروخونه بگیر یعنی حرف نداره