2777
2789
عنوان

چت نصفه شبی با مادرشوهر!!!!

1516 بازدید | 46 پست

مادرشوهر من خیلی دلسوز و مهربونه خدایی

ولی این مهربونی یه وقتایی دوستی خاله خرسه میشه!!

از وقتی هم با فضای مجازی آشنا شد دیگه بدتر

هر پیامی که حاوی نکات آموزنده باشه واسه من میفرسته

مثلاراجع به سلامتی و بچه و .‌‌‌‌...

حالا همین چند دقیقه پیش یه عکس فجیع از پیکر به بچه طفل معصوم فرستاده که با تو دهن کردن شارژری که به برق وصل بوده مرده!!!!بعد زیرش نوشته بود به بچه دارها بگید مواظب باشن!!!!

وای من یخ کردم دیدم.خیلی بد بود!!!

دیگه نتونستم چیزی نگم گفتم خیلی وحشتناک بود حالم بد شد.بعد معذرت خواهی کرد و بعد یه فیلم طنز فرستاد واسم حالم خوب شه!!!😐😐😐

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اخی طفلی مادرشوهرت. متنو میخونی مناسب نبود  باز نکن عکس فیلمو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای 

چقدر بدم میاد از این مادر شوهرای بروز 

مادر شوهر باید پیر پاتال باشه ۹۰ سالش باشه 

هیچی حالیش نشه 

الزایمر داشته باشه😂😂😂

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

توروخدا تموم کنین این ماجرای عروس و مادر شوهرو, خودمم مثل تواما ولی خیلی رو خودم کار میکنم که اینطوری نباشم دیگه,معلومه خیلی دوست داره و خیلی براش مهمی هم خودت هم نی نی نازت

قبل زایمانم هم چون قصد داشتم طبیعی زایمان کنم که البته نشد و سزارین شدم

نمیدونم چرا با اینکه خودش ۴ تا طبیعی آورده زنگ زد به شوهرم گفت خواب بد دیدم!!!بعد به من زنگ زد گفت یه نفر طبیعی زایمان کرده کور شده!!!!!

فقط خدا میدونه چقدر حالمو بد کرد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خب ینی الان این شد دوستی خاله خرسه؟؟

یه کم‌مزاح بود کلا دوست خبر بد بده ما رو هشیار کنه!!!

یه کم‌مزاح بود کلا دوست خبر بد بده ما رو هشیار کنه!!!

الا مادر خودت همچین کاری میکرد میگفی وای خیلی نگرانمه مامانم قربون صدقه میرفی 

حالا مادرشوهر.........

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

بنظرم چیز بدی نفرستاده خوبه ک آدم یسری چیزارو بدونه و عزیزانش آگاه کنه منم هرچیزی ببینم چ فاجعه وحادثه ک از روی بی دقتی یا نا آگاهی بوده رو میفرستم واس همه عزیزام بالاخره  درسته دلخراش هست ولی متوجه میشی  ایمنی رو رعایت کنی