سلام منذدونزده سالمه و دهمم بخواطر مشکل جسمی خوب نتونستم و نمیتونم درسام رو خوب متوجه بشم از کلاس اول مامانم همش پیگیر درسام بوده و مشقامو مینوشته منم عادت کردم و روز به روز تنبل تر شدم من عاشق انسانی بودم با اینکه درسای تخصصی انسانی مثل مطالعات و فارسی و عربیم بالای هیفده بود ولی به علت پربودن نتونستم برم رفتم گرافیک ما وضع مالیمونم زیاد خوب نیست به خواطر همین همش مامانم غرغر میکنه سر من حالا بگذریم
من یه خواهر برادر دوقلو دارم ده سالشونه و کلاس چهارم هستن با یه داداش پنج ساله این دوقلو ها هم درساشونو نمیخونن و ضعیف شدن مامانم همش بهشون میگه بخونید اما اونا زیاد از درس خوششون نمیاد و بی توجه هستن مامانم اونا رو تشویق میکنه و کمکشون میکنه که درس بخونن اما اونا کلا انگار نه انگار اما مادرم اصرار داره ترک تحصیل کنم بخدا خسته شدم همه فامیلامون درساشونو عالیه و دختر خالم سه سال ازم کوچیک تره تیز هوشان قبول شده
واقعا از دست مامانم ناراحتم که از اول پشتیبانم شد همش بجای من کار انجام داد و دوره دبستان که کلا هر موقع عشقم میکشید میرفتم مدرسه نمیخواستم نمیرفتم کسی هم چیزی نمیگفت چون مدرک پزشکی دارم منو تا الان صلواتی قبول کردن تازه امسال رو مامانم گفت دهم تو بخر نرو
البته قبل از موضوع ترک تحصیل
حالا شما میگید من چیکار کنم