2777
2789
عنوان

نمیدونم مشکل از کجاست واقعا

299 بازدید | 10 پست

سلام منذدونزده سالمه و دهمم بخواطر مشکل جسمی خوب نتونستم و نمیتونم درسام رو خوب متوجه بشم از کلاس اول مامانم همش پیگیر درسام بوده و مشقامو می‌نوشته منم عادت کردم و روز به روز تنبل تر شدم من عاشق انسانی بودم با اینکه درسای تخصصی انسانی مثل مطالعات و فارسی و عربیم بالای هیفده بود ولی به علت پربودن نتونستم برم رفتم گرافیک ما وضع مالیمونم زیاد خوب نیست به خواطر همین همش مامانم غرغر می‌کنه سر من حالا بگذریم

من یه خواهر برادر دوقلو دارم ده سالشونه و کلاس چهارم هستن با یه داداش پنج ساله این دوقلو ها هم درساشونو نمیخونن و ضعیف شدن مامانم همش بهشون میگه بخونید اما اونا زیاد از درس خوششون نمیاد و بی توجه هستن مامانم اونا رو تشویق می‌کنه و کمکشون می‌کنه که درس بخونن اما اونا کلا انگار نه انگار اما مادرم اصرار داره ترک تحصیل کنم بخدا خسته شدم همه فامیلامون درساشونو عالیه و دختر خالم سه سال ازم کوچیک تره تیز هوشان قبول شده

واقعا از دست مامانم ناراحتم که از اول پشتیبانم شد همش بجای من کار انجام داد و دوره دبستان که کلا هر موقع عشقم میکشید میرفتم مدرسه نمی‌خواستم نمیرفتم کسی هم چیزی نمی‌گفت چون مدرک پزشکی دارم منو تا الان صلواتی قبول کردن تازه امسال رو مامانم گفت دهم تو بخر نرو 

البته قبل از موضوع ترک تحصیل 

حالا شما میگید من چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصمیم جدی بگیر اگه میخوای درس بخونی شروع کن. با کمک این نرم افزارای آموزشی و آنلاین و‌‌‌... فقط خودت ...

اصلا هیچی یاد نمی‌گیرم واقعا حافظم ضعیفه بعضی موقع ها اسمم یادم میره

اصلا هیچی یاد نمی‌گیرم واقعا حافظم ضعیفه بعضی موقع ها اسمم یادم میره

به نظر میاد افسردگی داشته باشی. نمیخوام با دو خط خوندن در موردت، بهت برچسب بزنم. ولی اینکه میگی اسمت یادت میره، نشونه ی کمبود حافظه ناشی از افسردگیه. یعنی مشکل ذهنی نداری.

حتما به یه روانپزشک مراجعه کن.

چه استعدادی داری؟ به چی علاقه داری برو دنبال یه حرفه 

فقط میتونم رمان بنویسم 

بخدا برا سرگرمیم تو روبیکا کانال زدم رمانمو نوشتم مامانم گفت پسرا میخونن کانالتو پاک کن یه عالمه زحمت کشیدم براش

خوب اگه واقعا دوست داری درس بخونی تنبلیو بذار کنار بجای اینکه همش مامان بیچارتو مقصر بدونی یکم تلاش کن حالا همه که نباید برن تیزهوشان همین درستو بخون رشتتم که خوندنیه انسانی گفتی دیگه اره ؟ حالا درستو که بخونی وتلاشتو ببینه شاید دیگه نخواد که درستو ول کنی واگه هزینه  داره رشتت علی الحساب برو رشته ای که پولی نباشه یا از کسی کمک بخواین یا یه کاری برای خودت جور کن هزینشو دربیار

به نظر میاد افسردگی داشته باشی. نمیخوام با دو خط خوندن در موردت، بهت برچسب بزنم. ولی اینکه میگی اسمت ...

پیش روان پزشک رفتم قرص داد بخدا مامانم گفت خواب اوره نزاشت بخورم 

خوب اگه واقعا دوست داری درس بخونی تنبلیو بذار کنار بجای اینکه همش مامان بیچارتو مقصر بدونی یکم تلاش ...

متوجه شدم نتونستی بری انسانی رفتی گرافیک ببین شاید بتونی دوباره تغییر رشته بدی یا بری شبانه حالا بازم پرسو جو کن