2777
2789
عنوان

من چیکار کنم😥

177 بازدید | 10 پست

دوستان من سه ماهه با یه نفر آشنا شدم همشهری خودم خیلی پسر خوب و نجیبی هست واقعا و اخلاقش هم بیست خیلی رابطه خوب و صمیمی البته با احترامی با هم داریم من ولی پشت کنکوریم بعد من قرار شد برم عکاسی بخونم ولی حالا پدر و مادرم قبول نمیکنن ینی میگن باید همون تجربی رو ادامه بدی و یه رشته خوب قبول بشی خدایی هم بخونم میدونم قبول میشم ولی خو تجربی دوس ندارم ینی دیر فهمیدم علاقمو ولی خو جلو ضررو از هر کجا بگیری فایدست ولی خو پدر و مادرم بهم آزادی فکر و عمل نمیدن حالا باید شروع کنم و تمام تمرکزم رو بزارم رو درسم ولی نمی‌دونم چیکار کنم با دوست پسرم خیلی هم دوسش دارم نمی‌خوام با هم سرد یا جدا بشیم ولی خو از یه طرف هم می‌خوام کنکور بخونم ولی نمی‌دونم تو دو راهی موندم😥😥میشه نظرتونو بگین 🙏😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست پسرت رو بیخیال شو..درستو بخون....فعلا واسه پسربازی وقت زیاد هست عزیز

نه واقعا تقریبا مذهیبه و قصدی جز اینکه با هم آینده باشیم نداریم ولی خود درسم هم خیلی مهمه نمی دونم چیکار کنم اونم بهم گفته درستو بخون منتظر میمونم ولی خو نمی دونم

الان درس واجبتره همیشه که این سنی نیستی واین فرصت وامادگیه ذهنیو نداری با اون پسر هم بهتر صحبت کنی بگی بیا الان ازهم جدا شیم وچند ساله دیگه اگه بازم همو دوست  داشتیم وهنوز ازدواج نکرده بودیم اون موقع درمورد ازدواج فکر کنیم درمورد رشته ی عکاسب یا تجربی ببین به کدوم علاقه واستعداد بیشتری داری واونو بخون  البته رشته ی عکاسیو تو اموزشگاه بعدها میتونی یادبگیری 

الان درس واجبتره همیشه که این سنی نیستی واین فرصت وامادگیه ذهنیو نداری با اون پسر هم بهتر صحبت کنی ب ...

خودمم واقعا همین فکرو میکنم ممنونم از راهنماییتون ولی خب ای کاش اصن وارد رابطه نمی‌شدم اینو هزاران بار به خودم میگم ولی الان یه چیزی یه مانعی که نمیدونم اسمش چیه نمیزارع ازش جدا شم بارها هم موقعیتش پیش اومده ولی خو خودم نتونسم نه اینکه اون نزارع

خودمم واقعا همین فکرو میکنم ممنونم از راهنماییتون ولی خب ای کاش اصن وارد رابطه نمی‌شدم اینو هزاران ب ...

این احساس وابستگی ودلتنگیه که نمیداره جداشین ولی اگه می خواین درستونو بخونین الان کم کم رابطتونو کم کنین یکم وابستگیتون که کم شد کاملا بذاریدش کنار  میدونم خیلی سخته ولی چاره ای ندارید ازاینده کسی خبر نداره واز طرفی  این رابطه منتظر بودن ودلتنگی نمیذاره صددرصد به درستون برسین واقعا دوستی که سالها بخواد طول بکشه  خیلی اشتباهه دربیشتر مواردعاقبتی جز جدایی واندوه نداره ازخدا کمک بخواین تابهتون ارامش بده  

این احساس وابستگی ودلتنگیه که نمیداره جداشین ولی اگه می خواین درستونو بخونین الان کم کم رابطتو ...

متشکرم واقعا حرفاتون آرامش بخشه مرسی که کمکم کردین همه تلاشمو میکنم