2777
2789
عنوان

اقدام

150 بازدید | 18 پست

من از وقتی اقدام کردم تا امروز۱۵ روز میشه یابیشتر از اون وقت تاحالا همش سرگیجه دارم وکسل وخستگی وبعضی وقتا حالت تهوع ولی سرگیجه اذیتم کرده ۳ روز مونده ب پری پرهای من ۳۰ تا۳۵ روزه هستن ازمایش هم دادم ی هفته پیش میخوام بدونم مشکلم چیه این سرگیجه ها چیه 

خدایا شکرت بابت همه چی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من علائمم اینه که خیلی بی حالم ضعف دارم ،سینه هام سنگینن ،یبوست و نفخ هم دارم

اینارو هم دارم جز یبوست واقعا نمیدونم چرا اینجوری حالم داغونه

خدایا شکرت بابت همه چی
یعنی احتمالش هست حامله باشم؟

ببین میتونه از علائمش باشه، ولی تجربه من اینه ک تو اقدام انواع و اقسام علائم میان سراغت ک ب هر کی هم بگی میگه تو صد در صد حامله ای ولی میبینی زرتی پریود اومد ک اعصابت بهم میریزه، من دیگه خودم الان ب نقطه ای از زندگی رسیدم ک نه به بی بی چک ، و نه به آز بتا و حتی به شکم قلمبه هم اعتماد ندارم و تا وقتی بچه رو ب چشم نبینم به هیچ چیز اعتماد نمیکنم😂😂😂😂پس توصیه من ب تو اینه ک ب هیچ وجه دنبال علائم نباش که ب فنا میری

ببین میتونه از علائمش باشه، ولی تجربه من اینه ک تو اقدام انواع و اقسام علائم میان سراغت ک ب هر کی هم ...

واقعا درسته بارها شکستم بخاطر این‌موضوع

خدایا شکرت بابت همه چی