2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چجوریم

یه غمی تو چشاته 

در عین لبخند زدنت ولی دلت غمگینه 

مهربونی و حساس دلت نمیاد کسی رو ناراحت کنی 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
باشه الان میذارم😐🤣

گذاشتی لایکم کن

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید

بچه ها میگن امشب وقیح باز چند تا عکس گذاشته کسی دید عکسارو؟

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
چرا

برا اینکه خواننده های خاموش و کاربر آنلاین از عکساتون تو کانال های نامرتبط و اینستا سواستفاده نکنن عزیز دلم

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
منظورم این بود که حداقل عکس بدون عینک میذاشتی...

اصن بدون عینک ندارم 🤔🤔🤔اینقده که بهش عادت کردم از ۸ سالگی میزنم🤦‍♀️🤦‍♀️

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
یه غمی تو چشاته  در عین لبخند زدنت ولی دلت غمگینه  مهربونی و حساس دلت نمیاد کسی رو ناراح ...

خیلی خیلی تو دلم غم دارم،بینهایت حساسم با دشمنمم خوبم😊

در تاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
دوماه بود عکس نمیذاشتم توبه کرده بودم امشب هوس کردم بذارم    

ماشالله چه خوشگلی حجاب بهت میاد😍😍

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫