2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 141488 بازدید | 964 پست
شما ندیدی داره هی میکشه؟ بعد بچرو همونجا نگه داشتین تا شل تر بشه😐😐😐 دست بچه اصن نباید میخورد به ل ...

جوری موشکافی میکنی انگار خیلی صحنه رو میشناسی نه عزیزم اینجور نیست تو چند ثانیه 

بچه که اون بالا محکم دستش میگیره و میکشه اگه نگهش میداشتم که زیر میکشید جفتمونو ....اما الان که کشیدمش افتاد زمین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاریت مهمون دعوت میکنه قبل اومدن مهمونا باید کاراشو بکنه و بعدشم ب بچش و مهمونا برسه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
جوری موشکافی میکنی انگار خیلی صحنه رو میشناسی نه عزیزم اینجور نیست تو چند ثانیه  بچه که اون با ...

حرف من چیز دیگه ایم بود ک اصن نباید بزارین دست بچه بخوره بهش حالا ضرر جونی نباشه مالی حل میشه

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

خدارو شکر که لوستری که انقدر شل بود افتاد و به کسی آسیب نزد

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

به نظر من شما مقصری چون همه میدونن بچه رو ببری سمت لوستر میگیره میکشه و ول نمیکنه مخصوصا این بچه ای که میگی زنجیر مامانشو پارو کرده و موهای خودتو چند بار کشیده پس باید مواظب بودی دستش به لوستر نرسه الانم لوستر واقعا گرونه خیلی خسارت بدی زدید من بودم براشون میخریدم

الهیییی چه کارییی براشون لوسترربخرین جایگزین اونی که  خرابشکردی😂

اره دیگه متاسفانه باید بخری 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
با شوهرم مشورت کردم دیشب گفت نه نمیخواد بخری پولشو میدم داداشم خودش بخره اخه برادرشوهرم دیشب میگفت ا ...

احتمالا اینجوری گفته که شما زیاد خجالت نکشی چون من خودم اینجوری هستم اگه مهمون باعث خراب شدن چیزی بشه میگم جنسش خوب نبوده یا میگم اینو اصلا دوست نداشتم تا حس بدی بهش دست نده

دوست عزیز اولا شما باید حواست باشه ک وقتی یکاری میکنی ممکنه واکنش اون بچه چی باشه حداقل حواست باشه اونقدر بالا نگیری ک بچه دستش برسه حالا هم زدی خونه طرف و ترکوندی نگو تیکه انداخت و گفت وای بچه مواگه برق میگفت چی و فلان طرف حق داشته حالا احترام گذاشته حرفی بهت نزده هر چه سریع تر برو براشون بخر یا پولشو بده مطمئنا اونا بخاطر ی خطای تو ک توسط ذهن سهل انگار شما اتفاق افتاده دوس ندارن 3میلیون ضرر کنن کار اشتباهتم پای اینکه گفتن بچه رو بگیر و زور بچه زیاده نزن اگه اونقدر کوچولویی ک بلد نیستی بچه نگهداری و نمیتونی تصمیم بگیری چ کاری درسته لطفا اینو به همه بگو ک حداقل بدونن چی بخوان ازت... اینا رو گفتم ک خودتو الکی توجیه نکنی اشتباه کردی حواست نبوده جبران کن عذرخواهی کن و تمام 

من خونه پدرشوهرم آینه از این دورش پلاستیکه شکستم رفتم واسشون از این بزرگا که قدیه خریدم ،،،اسی باید به جاش بخری گلم نخری تا آخر عمرت پشتت حرف می زنن

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن