اومدم خونشون بچشون ۱ سالشه خیلی گریه میکرد داشتم ساکتش میکردم هرکاری میکردم اروم نمیشد بعد بغلش کردم بردمش بالا سمت لوستر که ببینه نورشو ذوق کنه اروم شه اخه قبلن باباش اینجوری ارومش میکرد ...همین که بردمش بالا یکی از اویزا رو کشید کل لوستر با جا افتاد وسط خونه تمام حباباش شکست لامپاش ریخت اتصالی کرد داخلش اب شد سرپیچاش شکست کلا به درد نخور شد لوسترشونم تازه خریده بودن چند ماه نمیشه ...خیلی غصه خوردم از غروب تا الان همش دارم حرص میخورم چرا اینقد بدشانسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
جاریت مهمون دعوت میکنه قبل اومدن مهمونا باید کاراشو بکنه و بعدشم ب بچش و مهمونا برسه
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
به نظر من شما مقصری چون همه میدونن بچه رو ببری سمت لوستر میگیره میکشه و ول نمیکنه مخصوصا این بچه ای که میگی زنجیر مامانشو پارو کرده و موهای خودتو چند بار کشیده پس باید مواظب بودی دستش به لوستر نرسه الانم لوستر واقعا گرونه خیلی خسارت بدی زدید من بودم براشون میخریدم
الهیییی چه کارییی براشون لوسترربخرین جایگزین اونی که خرابشکردی😂
اره دیگه متاسفانه باید بخری
دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
با شوهرم مشورت کردم دیشب گفت نه نمیخواد بخری پولشو میدم داداشم خودش بخره اخه برادرشوهرم دیشب میگفت ا ...
احتمالا اینجوری گفته که شما زیاد خجالت نکشی چون من خودم اینجوری هستم اگه مهمون باعث خراب شدن چیزی بشه میگم جنسش خوب نبوده یا میگم اینو اصلا دوست نداشتم تا حس بدی بهش دست نده
دوست عزیز اولا شما باید حواست باشه ک وقتی یکاری میکنی ممکنه واکنش اون بچه چی باشه حداقل حواست باشه اونقدر بالا نگیری ک بچه دستش برسه حالا هم زدی خونه طرف و ترکوندی نگو تیکه انداخت و گفت وای بچه مواگه برق میگفت چی و فلان طرف حق داشته حالا احترام گذاشته حرفی بهت نزده هر چه سریع تر برو براشون بخر یا پولشو بده مطمئنا اونا بخاطر ی خطای تو ک توسط ذهن سهل انگار شما اتفاق افتاده دوس ندارن 3میلیون ضرر کنن کار اشتباهتم پای اینکه گفتن بچه رو بگیر و زور بچه زیاده نزن اگه اونقدر کوچولویی ک بلد نیستی بچه نگهداری و نمیتونی تصمیم بگیری چ کاری درسته لطفا اینو به همه بگو ک حداقل بدونن چی بخوان ازت... اینا رو گفتم ک خودتو الکی توجیه نکنی اشتباه کردی حواست نبوده جبران کن عذرخواهی کن و تمام
من خونه پدرشوهرم آینه از این دورش پلاستیکه شکستم رفتم واسشون از این بزرگا که قدیه خریدم ،،،اسی باید به جاش بخری گلم نخری تا آخر عمرت پشتت حرف می زنن
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن