2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 141488 بازدید | 964 پست
هیچی اولش جیغ زد بعد هی میدید رفتم تو خودم ناراحتم عذرخواهی میکنم چیزی نگفت

تقصیر تو نبوده عزیزم، لوستری که با زور یه بچه کنده بشه همون بهتر که زودتر افتاد وگرنه یه زمانی میفتاد رو سرشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روز یه ادم بیشعور خونه من بود بچشم یکی از وسایلامو شکست بعد مادر بیشعورش جای عذرخواهی یا حالا هرچ ...

اتفاقا خواهرشوهرم زد پارچمو شکست عوض عذرخواهی گفت این معلوم بود جنسش خوب نبود😐😐😑😑😑

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥

به نظر من نباید بچه شون رو نگه میداشتین وظیفه ساکت کردن بچه دیگری باشما نیس هرچند مادرش فوق العاده کار داشته باشه بازم وظیفشه که خودش به بچه ش برسه 

سمت لوستر بردن هم اشتباه بوده 

من بودم بدون ایتکه چیزی از قبل بگم میرم نیخرم براشون میبرم وگرنه تا عمر داریم بالاخره حرفش رو پشتمون میزنن

اره واقعا اما عذاب وجدان دارم شدید 

ازشون یه چیزی بگیری چون از یه اتفاق احتمالی به مراتب بدتر نجاتشون داادی بگو لوستز شل بود ممکن بود رو سرتون خراب بشه

همم رویاهای ما می تواند محقق شود. اگر شجاعت دنبال کردنشان را داشته باشیم. 

البته بایداینم درنظر گرفت که هرخانواده ی یجورآداب ورسوم دارن حالا اگ خانواده مابود هرکاری میکردیم که طرف موذب نشه 🙂

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
خوب ممکنع مثلابایه تاپیکی دوست وآشنامنوبشناسن  بعدش یه دروودلی یه رازی یه حرف خصوصی زده باش ...

😐😐😐😐😐چقدررررررزندگیو سخت میگیرن☹

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
تقصیر تو نبوده عزیزم، لوستری که با زور یه بچه کنده بشه همون بهتر که زودتر افتاد وگرنه یه زمانی میفتا ...

دقیقا

اونم بچه یکساله 

اویز لوسترو به تیر اهن جوش میدن 

محاله بیفته 

خودلوسترو درست نصب نکرده بودن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چند بار شوهرم گفت اما میخندیدن میگفتن توجیه نکن کار زنتو 😭😭😭

خوش به حالت شوهرت پشتت بوده حداقل من یه بار ظرف شستنی خونه مادرشوهرم دیسو شکستم خواهرشوهرمم اونجا بود اون هی میگفت فدا سرت من میگفتم صداشو درنیار تو رو خدا داداشت بی آبروم میکنه اینقد نق میزنه

اتفاقا خواهرشوهرم زد پارچمو شکست عوض عذرخواهی گفت این معلوم بود جنسش خوب نبود😐😐😑😑😑

🤣🤣🤣🤣

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
كامنتا رو ميخونم ميگم چقدر من ابله بودم بچه ى طرف (نميگم چكارم بوده سوتفاهم نشه ) برداشت گوشيمو زد ...

شرط میبندم بچه خواهر شوهرت بود😅😅😅بگوو ما که نمیشناسیم😆😆😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬