2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 141488 بازدید | 964 پست

خدا شکر بچه هیچیش نشد . چند روز پیشیه تاپیک بود زن عمو بچه دو سه ساله رو میبره بیرون بچه سرش میکنه لا شیشه ماشین تا شیشه میدن پایین بچه سیاه کبود شده چند روز بعد تو کما و بعدم مرد . زن عموم خودکشی کرد اما زنده موند. کی یادشه این تاپیک؟؟

چند بار شوهرم گفت اما میخندیدن میگفتن توجیه نکن کار زنتو 😭😭😭

شانس اوردی نیفتاد رو سر خودتو بچه.

چقد بد نصب کرده بودن زپرتی بود ک با کشیدن بچه افتاده.

خدای مهربون شکرت😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خوب تقصیر تو نبوده  اصلا هم نباید بخری ..والله ما ندیدیم لوستر انقد راحت از جاش در بیاد .. ...

اخه واقعا هم شل بوده میگن تو نباید نمیبردی بالا ......شوهرم گفت شاید اگه اینجوری نمیفتاد اتفاق بدتر براشون میفتاد منم چند باری دیدم برادرشوهرم بچه رو قشنگ میبره وسط لوستر میچرخونش ....شانس من بود که اویزو کشید 

خدا شکر بچه هیچیش نشد . چند روز پیشیه تاپیک بود زن عمو بچه دو سه ساله رو میبره بیرون بچه سرش میکنه ل ...

ای وااای زن عموه نتونست تحمل کنه خودکشی کرد.یا خدا

خدای مهربون شکرت😍

وای ماهم پسرم میبریم بالا تو دستش میگیره به زور در میاریم

نمیدونستم همچی اتفاقی میفته خدای من😐

ولی خداییش خیلی برات سخت بوده،درکت میکنم

بزرگترین آرزوم در حال حاضر قبول شدن توی آزمون استخدامیه خدایا کمکم کن.میشه یه صلوات برا امضام بفرستی🙏🏻
تو باشی دیگه واسه خودشیرینی بچه جاریو برنداری ساکت کنی 😂 . 

خودشیرینی کجا بود مامانش هی میگفت بچه رو بگیر ارومش کن بغلش کن دیوونم کردن بچشم هی نق میزد گریه جیغ به هیچ صراطی مستقیم نبود اخر بردمش وسط لوستر که گند زد جالب اینه وقتی لوستره پخش شد شکست بچه ساکت شد منم از حرص دلم بهش گفتم همینو میخواستی 

توصیفاتت از اتفاقایی که برای لوستر مرحوم افتاد رو یاد تنها در خانه افتادم😐😂

ولی جدی باید براشون بگیرین دیگه 

🖤 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖'𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊𝒕'𝒔 𝒈𝒐𝒏𝒆 🖤