2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 141488 بازدید | 964 پست

بچه اس یا رستم ؟چ زوری داره 

شایدم لوستر ب مو وصل بوده 

من جای تو بودم یکی مثلشو میخریدم‌به سرکوفت بعدا نمیارزه

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش مامانش یه جیغی زد  بعد دیگه دید من هی عذرخواهی میکنم چیزی نگفت چون باهاشون خیلی خوبم  ...

اصلا قابل استفاده نیست 

ببرید شما بدین براشون درستش کنن از همون جایی ک لوستر خریدن ببرید بدین براتون درستش میکنن

ادرسشو بگیر لوسترو ببر بده 

فدا سرت

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

یکی براشون بگیرین تا عذاب وجدانت کمتر بشه 

عیبی نداره پیش میاد دیگه از قصد ک نبوده منم تو خونه خودم هیچ خراب کاری نمیکنم ولی نمیدونم چرا تا میرم خونه مادرشوهرم فقط وسایلاشون ازدستم میوفته میشکنه دیگه جرات نمیکنم دست ب چیزی بزنم

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
اصلا قابل استفاده نیست  ببرید شما بدین براشون درستش کنن از همون جایی ک لوستر خریدن ببرید بدین ...

عزیزم میگه لوسترآب شده.آبم که نمیشه جم کرد

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

چه بیکاری بچه جاریتو بغل میکنی 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

[QUOTE=154435364]نه خدا بهمون رحم کرد همش جاریم میگفت اگه برق میگرفت بچمو چی اگه فلان میشد جی 😭😭😭[/QUOTE

خدا واسه کافر هم نیاره این روزو ک جاری ............

ب سلامتی خدا ک تک تک آرزوهامو ب دلم گذاشت😔🖤🥀

جدا از اینکه لوسترشون شل بوده 

کیفیت هم نداشته که با یه افتادن زرتی همه جاش پوکیده

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی