2777
2789
عنوان

کی بچه شیر به شیر داره؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 44 پست
من تجربه دارم خیلی سخت گذشت یک سال اول خیلی .البته من بچه اولم و دومم بیست ماه بینشونه.برا همین بچه ...

الهی عزیزم خدا نگهشون داره

نه فرق یا باید زیر 18 ماه باشه که حس نکنه بچه اولی و یا بالای 4 سال 

18 ماه به بعد بچه بزرگتر خیلی خیلی اذیت میشه 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
خیلی سخت بود ولی الان خوبه راضیم دوتا دیگه میخوام اگه همتشو داشته باشم اونم پشت هم😬😬😬

همتش بکن حتما 

میشه از سختیاش بگی 

میخوام بدونم حدودا با چه مشکلاتی ممکن روبرو شم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیر ب شیر دارم خوبه فقط آستانه تحملت باید خیلی بالا باشه منکه رد دادم بعضی وقتام خوبن

خدا حفظشون کنه برات

چقد فرقشون

یکم مثال میزنی از سختیاش

میخوام بدونم حدودا با چه چیزایی ممکن روبرو بشم 

خدا حفظشون کنه برات چقد فرقشون یکم مثال میزنی از سختیاش میخوام بدونم حدودا با چه چیزایی ممکن روبر ...

۱۵ ماه فرقشونه مث دوقلو هستن پسرم ۶ ماهش بود باردار شدم شیر باهم پوشک باهم غذا باهم در عین حال خیلی همو دوست دارن باهم بازی میکنن

جواب ابلهان خاموشیست  
۱۵ ماه فرقشونه مث دوقلو هستن پسرم ۶ ماهش بود باردار شدم شیر باهم پوشک باهم غذا باهم در عین حال خیلی ...

دوتاشون پسرن؟!؟  6 ماه بود پسرت مجبور شدی از شیر بگیری؟!؟؟ اطرافیان چه واکنشی داشتن؟؟؟ 

دوتاشون پسرن؟!؟  6 ماه بود پسرت مجبور شدی از شیر بگیری؟!؟؟ اطرافیان چه واکنشی داشتن؟؟؟

ن کوچیکه دختره شیرم تا ۱۱ ماهگش دادم خاستم بیشتر بدم اما شیرم خشک شد .واکنش اطرافیانم نگم برات وحشتناک مخصوصا قوم شوهر همه بد میگفتن اما خاست خدا راحت تر از اون چیزی بود ک بقیه میگفتن مادرشوهرم خاست سکته کنه😂خدا خودش کمک کرده تا الان

جواب ابلهان خاموشیست  
ن کوچیکه دختره شیرم تا ۱۱ ماهگش دادم خاستم بیشتر بدم اما شیرم خشک شد .واکنش اطرافیانم نگم برات وحشتن ...

تا 11 ماه؟!؟ چه مامان قدرتمندی 💪 ایول داری خانم

پریود میشدی بعد زایمانت؟!؟ خیلی میشناسم پریود نمیشدن برای همین دیر هم می‌فهمیدن حاملن 

شما زود فهمیدی؟!! 

ببخشید گیجت کردم 

تا 11 ماه؟!؟ چه مامان قدرتمندی 💪 ایول داری خانم پریود میشدی بعد زایمانت؟!؟ خیلی میشناسم پریود نمیش ...

آره از همون ماه اول پری میشم  بنظر من نیار تا بچت از شیر و پوشک درآد

جواب ابلهان خاموشیست  
آره من دختر بزرگم تمام مراحل‌ خودم تنها بودم و هیچ جا کسی کمکم نکرد  گاهی دلم میخواد مث بقی ...

خیلی شرایطمون مثل همه عزیزدلم.منم دختر بزرگم و تنهام و خیلی وقتا دلم میخواد مثل بقیه باشم ولی خب....

آره از همون ماه اول پری میشم  بنظر من نیار تا بچت از شیر و پوشک درآد

فعلا در حد فکر کردن 

ممنون عزیزم حسابی حوصله به خرج دادی با من

خیلی شرایطمون مثل همه عزیزدلم.منم دختر بزرگم و تنهام و خیلی وقتا دلم میخواد مثل بقیه باشم ولی خب....

خدا سایت بذار رو سر بچه هات 

هیچوقت محتاج کسی نشی❤️

همتش بکن حتما  میشه از سختیاش بگی  میخوام بدونم حدودا با چه مشکلاتی ممکن روبرو شم

ببین من بیست ماه اختلاف داستن

بزرگم هنوز حرف نمیزد 

پوشک بود 

شیشه میخورد 

خوابش درست نبود

بعدم نمیشد بچه هارو ی لحظه تنها گذاشت

همش جیغداد گریه

اصلا صب بیدارمیشدم حتی صورتمو نمیرسیدم بشورم موهام و نمیرسیدم شونه کنم

از همون صب دور کارا بچه ها بودم

ی خرید نمیسد رفت ی بیرون یه حموم 

شب تاصب برا کوچیکه بیدار بودم صب زودمبزرگه بیدار میشد 

اینو میشستم اون کثیف میکرد او شیر میخواست او غذا جدا باید براش میذاشتم خیلیییییم پسر بزرگم بد غذا بود و بد خواب 

خخلاصه 

منم دست تنها بودم هیچکس و نداشتم سختم بود 

الان بزرگم امسال کلاس اوله کوچیکه پیش دبستانی 

دیگه خودشون کاراشونو میکنن ولی پرسروصدان همش در حال کشتی و ماشین بازی و فوتبال😂😂

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بعد من خودم تو کشور غریب بودم هنوز زبان بلد نبودم گواهینمه نداشتم ماشین نداشتم با دوتا بچه 

اما الان خداروشکر فرق کرده همه چی

حتما یکی دیگرو ک حتما میارم ایشاله درسم تموم شه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍