2777
2789
عنوان

کی بچه شیر به شیر داره؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 44 پست
امکانش هست آدم بعد زایمان قبل از اینکه دوباره پریود شه باردار شه؟

ممکن همون تخمک که قرار پریودی برات پیش بیاره، بارور بشه و حامله شی

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او

قصد توهین ندارم‌میخوام‌جواب سوالامو بگیرم.واسه کدوم شهرهستین؟طرزفکرتون ازبچه اونم ۳تا چیه.

اخه سمت ما نهایت دوتا بیشتر رو بی کلاسی میدونن و هزینه وتربیت ...الان‌میگن مگهدبچه هم بی کلاسیه.واقعا ۳تا ببری مهمونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته من دارم عزیزم. واقعا سخت دست تنها مخصوصا 

منم رو هیچکس حساب نکردم 

مامانم که برای زایمانم کلا سه روز اومد که اونم هیچ کار خاصی نکرد 

همش خودم و شوهرم بودیم 

قصد توهین ندارم‌میخوام‌جواب سوالامو بگیرم.واسه کدوم شهرهستین؟طرزفکرتون ازبچه اونم ۳تا چیه. اخه سمت ...

تهران عزیزم 

قدرت مالیش خدا رو شکر داریم 

میدونم چی میگی، ولی مهمونی مسئله مهمی نیس که بخوام بخاطرش این خوشبختی از خودم بگیرم 

به قول خودت هرکی یک مدل با طرز فکرای مختلف

تو فامیل ماهم هر کی ازدواج میکنه 10 سال بچه نمیاره بعدم یکی فقط میارن 

اما من و شوهرم خیلی دوست داریم و توانایی مالیش هم داریم 

منم رو هیچکس حساب نکردم  مامانم که برای زایمانم کلا سه روز اومد که اونم هیچ کار خاصی نکرد  ...

عزیزم منم مثل شمام تو شهر غریب دست تنهام .ولی خیلی رو پای خودم بودم تا حد زیادی عادت کردم....ماها خواهی نخواهی خود ساخته میشیم

من الان دخترم بیست ماهشه هی،گاهی،میگم بچه بعدیو الان بیارم باز‌نگاه میکنم به سختیایی،کشیدم و هنوزم میکشم پشیمون میشمـ

هنوز،جون نداره،بدنم.خیلی،ضعیف شدم.اعصابمم که صفر.نمیدونم واقعا چکار،کنم

ولی،الان سی،سالمه فکر،اینکه سنم بره بالا بچه دارشم دیوونم میکنه 

سن بالا بره خیلی،سخته

تهران عزیزم  قدرت مالیش خدا رو شکر داریم  میدونم چی میگی، ولی مهمونی مسئله مهمی نیس که ب ...

خداروشکر.نمیدونم دیدگاه شما چطوریه ادم مذهبی هستید.وقتی اینحوری میگید احساس میکنم من ادم خوبی نیستم من بعدچندبار ای وی اف دوقلو دارم.اگربه خودم بود اصلا بچه نمیاوردم الانم کلی غرمیزنم واقعا خسته میشم.با بچه لذت تفریح و غذای خوب ...احساس نمیکنم تنها و دونفره رو بیشتر دوست دارم.با امثال شماها صحبت میکنم ازخودم بدم‌میاد اخه شدت علاقه نمیبینم فقط رفع تکلیف.مالی هم مشکلی ندارم

خداروشکر.نمیدونم دیدگاه شما چطوریه ادم مذهبی هستید.وقتی اینحوری میگید احساس میکنم من ادم خوبی نیستم ...

منم مثه شمام😐😐😐باردارم ولی حس میکنم با بچه بهم خوش نمیگذره

کاربری قبلیم مال سال ۹۵ بود ترکید برای اعتراض ب الکی حذف کردن تاپیک ها🙏🙏🙏
منم مثه شمام😐😐😐باردارم ولی حس میکنم با بچه بهم خوش نمیگذره

واقعا سخته.تا چندسال که باید مواظبش باشی چیزی دهن نزار زمین‌نخوره کج نره راست نره.بعد مشکلات دیگه بچه فقط استرسه انگار به من که خوش نمیگذره.شاید از خونوادها القا شده.من مامان بزرگام میگن دیگه نیاری دوتاهم زیاد بچه یکی .ولی امثال استارتر رو میبینم با این ذوق اصلا یکدرصد نمیتونم بفهممشون 

عزیزم منم مثل شمام تو شهر غریب دست تنهام .ولی خیلی رو پای خودم بودم تا حد زیادی عادت کردم....ماها خو ...

آره من دختر بزرگم تمام مراحل‌ خودم تنها بودم و هیچ جا کسی کمکم نکرد 

گاهی دلم میخواد مث بقیه مامانم یا خواهرم کنارم با‌شن ولی همون چیزی که خودت گفتی، انقد قوی شدم و بلدم خوب از پس کارام بربیام که نسبت به همسنام خیلی جلوترم

واقعا سخته.تا چندسال که باید مواظبش باشی چیزی دهن نزار زمین‌نخوره کج نره راست نره.بعد مشکلات دیگه بچ ...

مامان منم هربار فهمید حاملم سرزنشم کرد

هم بچه اولم هم دومی

بذار بچه هات بزرگتر شن میفهمی چه ذوقی داره 

الان زحمت ولی بعدش خیلی قشنگ میشه

خیلی سخته ،فقط همین  چرا تفاوت سنی ۵ سال اشتباه بود؟

چون بچه اولم خیلی تنهاس

خیلی احساس تنهایی می‌کرد 

الانم خواهر کوچولوش خیلی کوچیک و نمیتونن باهم سرگرم بشن