📖 فال حافظ روزانه 📖
🗓 سهشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ 🗓
🥀🕯🥀
🌼 مهر 🌼
🕊ساقیا سایه ابر است و بهار و لب جوی
من نگویم چه کن ار اهل دلی خود تو بگوی
بوی یک رنگی از این نقش نمیآید خیز
دلق آلوده صوفی به می ناب بشوی
تعبیر:
حالا که همه چیز فراهم است خوش باش و این روزها را غنیمت دان. درب های رحمت به سویت باز شده است ولی مراقب باش کبر و غرور باعث نشود که غافل شوی زیرا خوشی نیز ماندگار نیست. از این روزها برای فرداهای بهتر استفاده کن.
🥀🕯🥀
🌼 آبان 🌼
🕊حسب حالی ننوشتی و شد ایامی چند
محرمی کو که فرستم به تو پیغامی چند
ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید
هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند
تعبیر:
به مقصود خودت نمی رسی.مگر با خدا باشی. حاجات تو زمانی برآورده میشوند که نماز حاجات بخوانی. تو باید خوبی خودت را به همگان ثابت کنی. حس خودت را نشان بده اگر در عین نداری به مستمندان کمک کنی مردی.
🥀🕯🥀
🌼 آذر 🌼
🕊من دوستدار روی خوش و موی دلکشم
مدهوش چشم مست و می صاف بیغشم
گفتی ز سر عهد ازل یک سخن بگو
آن گه بگویمت که دو پیمانه درکشم
تعبیر:
فقط به ظاهر دیگران توجه میکنید و باطن و سرشت آنها برایتان اهمیتی ندارد و این موضوع ممکن است باعث شود که آدم هایی که اصطلاحاً مار خوش خط و خال هستند به شما نزدیک شوند و برای شما دردسر ایجاد کنند.
🥀🕯🥀
🌷 دی 🌷
🕊دل من در هوای روی فرخ
بود آشفته همچون موی فرخ
دوتا شد قامتم همچون کمانی
ز غم پیوسته چون ابروی فرخ
تعبـیر:
آنقدر در حال و هوای یار به وصال فکر کرده ای که زندگی را فراموش کرده و تمام سختی ها را به جان خریده ای. دل دیده ات را با گریه به تاراج داده دیگر اشکی باقی نمانده است. هر چه مقدر و قسمت باشد همان می شود. امیدت را هیچ وقت از دست نده چون خداوند ارحم و الراحمین است.
🥀🕯🥀
🌷بهمن 🌷
🕊در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی
خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی
دل که آیینه شاهیست غباری دارد
از خدا میطلبم صحبت روشن رایی
تعبیر:
بسیار دلتنگ هستید و به دنبال کسی میگردید که درد دلتان را به او بگویید ولی کسی را پیدا نمیکنید از غصه مثل شمع آب میشوید بدون اینکه پروانه ای پیش رویتان باشد. شاید یار از شما دور باشد ولی خدا با شماست و ندایی در دلتان می گوید که آینده روشن است.
🥀🕯🥀
🌷اسفند 🌷
🕊گلبرگ را ز سنبل مشکین نقاب کن
یعنی که رخ بپوش و جهانی خراب کن
بفشان عرق ز چهره و اطراف باغ را
چون شیشههای دیده ما پرگلاب کن
تعبیر:
همگان مجذوب شما میشوند و تو کسی هستی که از حسن و خوبی کم نداری. چشمهایت همه را افسون میکند و بدون هیچ کلامی با همه حرف می زند. پیمانی که بسته ای بسیار مبارک و فرخنده است روزگارت روز به روز بهتر می شود. لطف و محبت کسی دائم شامل حالت میشود. به آرزویت میرسی و جوانتر می شوی.