2821
2789
عنوان

رتبه ارشد

2341 بازدید | 16 پست

دوستان من واقعا درست میشنوم یا اشتباهه؟رتبه هفتصد برای ارشد مجاز میشید؟مگه ظرفیت چقدره؟؟

سالیکه من ارشد قبول شدم رتبه ام ده شد و آخرین نفر قبولی بودم یعنی فقط ده نفر

چطور شد که اینطوری شد؟

من به شما غبطه میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به رشته داره بعضی رشته ها مثل عمران که رشته ی خودمه هم داوطلب زیاد داره هم ظرفیتش زیاده

من یک رتبه هفتصد دیدم که مجاز بود،ده پونزده سال پیش هیییچ رشته ای ظرفیت ارشدش بیشتر از بیست تا نبود

من جزا۶۵۰شدم نوشته غیرمجاز

بی وطن ها به آمریکاییهاامیدمیدن مشکلات اقتصادی روتحمل کنیدبعدش مردم ایران روبه این بهونه به جون هم مینداختن داغ یه تیکه ازایران به دلتون میمونه 😏😏😏😏

شما در نظر بگیر رشته عمران ۵ ۶ تا گرایش داره تو ارشد هر گرایشی تو دانشگاههای دولتی تهران حدود ۱۰ نفر حداقل میپذیره دیگه حساب کن حداقل ۶۰۰ ۷۰۰ نفر فقط تو دانشگاههای دولتی تهران میتونن بخونن

من یک رتبه هفتصد دیدم که مجاز بود،ده پونزده سال پیش هیییچ رشته ای ظرفیت ارشدش بیشتر از بیست تا نبود

نه اینجوری نیست من خودمم ورودی ۸۸ ارشدم میگم رشته ی ما عمران عمران متفاوته

شما در نظر بگیر رشته عمران ۵ ۶ تا گرایش داره تو ارشد هر گرایشی تو دانشگاههای دولتی تهران حدود ۱۰ نفر ...

همین دیگه،زمان من فقققط دانشگاه تهران داشت،سه تاگرایش هرکدوم سه نفر،یکیشون چهارتا

عارضم خدمتتون که رشته هایی که تو دانشگاه غیر انتفاعی هست من دیدم یازده هزار!!!!!رفته دانشگاه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
نه اینجوری نیست من خودمم ورودی ۸۸ ارشدم میگم رشته ی ما عمران عمران متفاوته

اوکی

میفهمم، اما هب نمیدونستم در این حد ظرفیت دارن،اونموقع رشته لوکسی مثل جی آی اس کلا سه نفر میگرفت،الان رو برو ببین

عارضم خدمتتون که رشته هایی که تو دانشگاه غیر انتفاعی هست من دیدم یازده هزار!!!!!رفته دانشگاه

بهتر بازا، ما اینهمه خوندیم، استرسش بماند،پیرمون کردن

2790
2823
2791
2779
2792