2777
2789
عنوان

اگر زندگیتون خوب باشه و با همسرتون مشکلی نداشته باشین.....

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 44 پست
حالا بم میگن بدبین اما ب چشاتم اعتماد نکن ادم میشناسم بعد پونزده سال از شوهری ک مث چشاش بش اعتماد ...

اصن خیانت نباشه 

مرگ حق تموم ادماس 

خدایی نکرده اتفاقی ناگوار افتاد اونوقت چی 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بارم که مطرح کردم میگه هرچی داریم مال توئه. ولی اینکه قانونی باشه پشتوانه هست و مهمتر از اون با ...

يه مساله اي اين وسطه كه اصلا مهم نيست شما بخواين چيزي به نامتون باشه يا نه اما وقتي از اول زندگي پا به پاش كار كردي و حقوقتو اوردي تو اون زندگي خود شوهرت چطور روش شده موقعي كه ميخواسته خونه و ملك رو ستد بزنه به شما نگفته و همه رو زده به نام خودش به نظرم يه جاي كار ميلنگه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

طلاها رو که بخاطر ساخت خونه مجبورم همشو بفروشم.

دوستانی که میگین پس انداز مخفی، هیچ وقت،اصلا نتونستم چیزی رو از همسرم مخفی کنم ،بعدم اگر پولی داشته باشم و نیاز داشته باشیم به هیچ وجه نمیتونم بی تفاوت باشم.همشو میارم خرج میکنیم.

يه مساله اي اين وسطه كه اصلا مهم نيست شما بخواين چيزي به نامتون باشه يا نه اما وقتي از اول زندگي پا ...

وقتی این خونه رو میخواستیم انتقال بدیم،زنگ زد گفت میام دنبالت بریم محضر، تعارف کردم.گفتم فرقی نمیکنه که خودت برو.دیگه تموم شد

چند بارم که مطرح کردم میگه هرچی داریم مال توئه. ولی اینکه قانونی باشه پشتوانه هست و مهمتر از اون با ...

ببخشید عزیزم،،

نیت بدبین شدن شمانیست..ولی اگه واقعا هیچی ب نامت نباشه ته دل خودتم همیشه توآشوب خواهد بود..کمااینکه همین الانشم نگران بودی ک اومدی تاپیک زدی....یه چیزی..ب نامت باشه صلاحتره....خیال خودتم راحت میشه..بالاخره اگ زندگی مشترکه...بنظرمن بعدچندواندی سال زندگی مشترک ی چیزایی هم ب اسم شما باشه...

من اوایل زندگی مشترکمون دقیقا همینطوری فکرمیکردم...اصلا این چیزا برام مهم نبود...میگفتم هرچی هست ب اسم همسرم باشه...باورت میشه حتی کادوهای عروسیمم دودستی تقدیمش کردم....ولی الان رسیدیم بجایی ک "به جمله ؛ خانم حتما باید ی پشتوانه براخودش داشتع باشه معتقدم...

هیشکی رونمیشه شناخت..بازبون خوش ی قسمتی روبه اسن خودت بکن...ببین الان ازقرآن هم لباس بپوشن بیان پیشت...جانب احتیاط رو حفظ کنی بهتره

ببخشید عزیزم،، نیت بدبین شدن شمانیست..ولی اگه واقعا هیچی ب نامت نباشه ته دل خودتم همیشه توآشوب خواه ...

چند بار به شوخی و جدی گفتم.نهایتا میگه باشه.حتی چند وقت پیش مامانم و مامانش بودن،گفت خونه رو میخوام بزنم به نامش،بچه و بقیه اعتباری ندارن....ولی کارها رو پشت گوش میندازه.

نمیدونم شایدم اون حرفش تعارف بوده.یا جلو بقیه خواسته دل منو بدست بیاره

خیلی مهمه بلاخره وقتی شماهم شاغلی و زحمت کشیدی سهمی داری !زندگیتون خوبه خداروشکر ولی کفه ترازوی زندگ ...

مثلا چی بگم دیگه؟ وقتی چند بار گفتم و نتیجه نداشته.

الانم که دارم طلاهامم میدم بره

مثلا چی بگم دیگه؟ وقتی چند بار گفتم و نتیجه نداشته. الانم که دارم طلاهامم میدم بره

همین طلاهارو یه جوری حرفو بازکن یا بهش متوجه کن ک حتما باید اول ی چیزی ب اسمت باشه بعد طلاهاتو بدی....کارب بحث ودعوا نکشه.ولی همسرآدم واقعا اگر فهمیدع باشه اصلا نیازی ب گفتن نداره خودش باید اینکارو بکنه.....امیدوارم همسرتون ازون فهمیده ها باشن...ولی طلاهاتم اگ بدی دیگ هیچی ب اسمت نخواهد بود ک...!!!!....