2777
2789
عنوان

اگر زندگیتون خوب باشه و با همسرتون مشکلی نداشته باشین.....

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 44 پست

ارنظرمن هیچی من هیچی ازهمسرم نخاستم‌ اگه ی هزاریم داشته باشم میدمش ب اون تواین سه ساله وفاداریش ثابت شده بهم الانم داره مرغداری میزنه زدتش ب نام من میگه درامدش وهمه چیش براتو هدکاری خاستی باش بکن 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤

خییییییلی اگه اهمیت نداره باید برا دو طرف بی اهمیت باشه یعنی شوهرت راضی باشه بزنه ب نام شما اگه راضی بود و اینکار کرد پس مهم نیس

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شوهرت آدم قدرشناسی هست اشکالی نداره ولی خیلی جا ها خوندم و شنیدم که یه زن باید مقداری پول زیر پوستش داشته باشه یعنی هیچکس حتی شوهرش از وجود اون پول خبر نداشته باشه به نظرم یه حساب بانکی جدا باز کن و به همسرتم نگو طلاهاتم یه مقداریشو هر چند کم نگه دار و اسمشو نیار هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست من نمیخام بدبینت کنم 

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

نمیدونم چون مجردم 

یکی از دلایلی هم که میخام در آینده حتما شاغل باشم اینه که دستم تو جیب خودم باشه و اینا 

در کل شمام که میگید زندگیتون خوبه ولی حداقل یه پس انداز داشته باشید

من عاشق و دیوونه شوهرمم.خیلی زیاد اونم میمیره برام ۶ سال برای بدست اوردنم تلاش کرد سابقه یه ازدواجم داشتم الانم همه جوره کنارمه اما اموال تقریبا نصف نصف و من کمی بیشتر پیشنهاد خودش و بعد من بود از اول تا الان

روانشناسی کودک

برای خودم مهم نیست ولی خب خانواده ام هیچوقت اجاازه نمیدن که همه داراییم دست شوهرم باشه و همیشه میگن یه پس انداز یا طلا برای خودت داشته باش.چون هیچ ادمی بدون تغییر نیست و ممکنه چندوقت بعد عوض بشه

خدایا شکرت 

خیلی مهمه بلاخره وقتی شماهم شاغلی و زحمت کشیدی سهمی داری !زندگیتون خوبه خداروشکر ولی کفه ترازوی زندگیتون به سمت همسرتون سنگینی میکنه و اینکه یه نفر صاحب نفع باشه و یکی دیگه نه درست نیس مخصوصا برای یه خانوم که حقوقش از نظر قانونی پایمال شده اس و معلومم نیس در اینده چی در انتظارتونه.

برام ارزشي نداره اين مسائل

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزيزم اهميت داره

باهمسرت صحبت كن

دور از جون دور از جون اتفاقي براي همسرت بيوفته به شما از همه كمتر ارث ميرسه در حاليكه هم درامد و پس اندازتو گذاشتي پاي زندگيت

دستت ميمونه تو حنا

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

حالا بم میگن بدبین

اما

ب چشاتم اعتماد نکن

ادم میشناسم بعد پونزده سال از شوهری ک مث چشاش بش اعتماد داشته خیانت دیده

پس بپا

همیشه احتیاط شرط عقله

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ببین شرایط زندگی ادما متفاوته خب 

ادما هم باهم متفاوتن 

ولی یچیزی برای روز میاداس خودت کنار بزار 

من شاغلم شغلمم ازاده درامدمم بیشتر از همسرمه 

همسرمم کارمند رسمی هست 

ولی همیشه یچیز برای روز مبادای خودم نگه داشتم و نگه میدارم 🙂 با اینک از نظر خودم همسرم بهتریه ولی اتفاق خبر نمیکنه 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•