2777
2789
من رشتم تجربی با معدل ۱۶/۷۴ متاهلم .. یعنی میتونم ثبتنام کنم ؟؟ میشه از مرحله و قدم اول خلاصه توضیح ...

عزیزم شرایط ثبت نام رو تو سایتش بخون. بله میشه ثبت نام کنی ولی محدودیت سنی هم داره. وقتی ثبت نام کردی اول امتحان کتبی بعد مدتی هم مصاحبه پیرامون بهورز و کارای بهورزه 

من رشتم تجربی با معدل ۱۶/۷۴ متاهلم .. یعنی میتونم ثبتنام کنم ؟؟ میشه از مرحله و قدم اول خلاصه توضیح ...

عزیزم باید بهداشت محلتون بهورز نیاز داشته باشه بعد اطلاعیه میدن برا استخدام 

شما یه پرسجو کن ببین بهورز نیاز دارن بپرس ببین کی بازنشست میشن بهورزاتون

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفر اصلی بودم برا گزینش فقط من رفتم

عزیزم میتونم بپرسم الان حقوقت چقدره بعده سه سال؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
نفر اول بودی تو ازمون ؟  برا شمام ایتقد طول کشید جواب مصاحبه بیاد ؟ به ما بعده مصاحبه گفتن حدو ...

اره نفر اول بودم

اره جواب مصاحبه خیلی طول کشید ما۳۱خرداد۹۵ ازمون دادیم۱تیر مصاحبه وتا مهر ماه معطل بودیم تازه فکر کنم مهر رفتیم گزینش و از فروردین  ۹۶ آموزش شروع شد و ۲۷خرداد۹۸ فارغالتحصل شدیم و از مرداد۹۸ رفتیم سرکار

چیا پرسیدن ازتون تو گزینش؟ تحقیقات محلی انجام داده بودن ؟ از همسایه هاتون پرسیده بودن یا پایگاه یا ش ...

همه چی!بیشتر احکام و اینا

و قبلش تحقیقات محلی کرده بودن و بیشتر در مورد چیزایی که تو تحقیقات گفته بودن میپرسیدن

از همسایه ها،هم روستایی ها،مدیردبیرستانم و... تحقیق کرده بودن

اره نفر اول بودم اره جواب مصاحبه خیلی طول کشید ما۳۱خرداد۹۵ ازمون دادیم۱تیر مصاحبه وتا مهر ماه معطل ...

وااااااو 

پس حالا حالا ها باید منتظر بمونیم 

تازه یه ماه گذشته از مصاحبه من 

پس این زودیا خبر نمیدن به من 

باید خیلی منتظر باشم پس

همه چی!بیشتر احکام و اینا و قبلش تحقیقات محلی کرده بودن و بیشتر در مورد چیزایی که تو تحقیقات گفته ب ...

ممنون گلم بابت راهنماییات 

عزیزم سابقه ی من یک سالم نیست  نگران نباش حقوفش خوبه

اهان موفق باشی عزیزم 

من نفر اول بودم تو ازمون مصاحبه رو هم خیلی خوب جواب دادم 

حالا تحقیقات و گزینشم مونده حالا ببینیم خدا چی میخاد دعا کن برام 

نفر اصلی بودم برا گزینش فقط من رفتم

سلام عزیزم ببخش یه سوال دارم ازت 

میگم مرخصیت چن روز در سال هس ؟ از همون سال اول استخدام میدن به بهورزا مرخصی یا ن باید ستبقه بالایی داشته باشی ؟ و اینکه شما قراردادی معین هستی یا پیمانی؟

برای سلامتی و ظهور اقا امام زمانمون صلوات 😘