aفسooنgar مدیر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 132 عنوان بهورزی😥 | مشاهده متن کامل بحث + 17008 بازدید | 194 پست سلام کسی میدونه برای آزمون بهورزی چه کتابایی باید بخونیم خاهشا جواب بدید 😭😭 1399/06/18 | 22:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mleilam عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 4502 اره ۰۰کلا خبری نیس ازش کدوم شهری؟ Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 من فقط جواب آزمونم اومده اونم بهمن امتحان دادیم اواخر اسفندجوابش اومد برای مصاحبه نگفتن هنوز. وای چرا انقد طولش میدن اخه🥴🥴😑😑
دلی79 عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 82 تو این شرایط و وضع مملکت خداروشکر خوبه سختیشم تا میای بهورز بشی خییییلییی سخته ولی بعدش که بی ... سلام عزیزم خوبی از شغلت راضی هستی؟ حقوق و مزایاش خوبه؟
mleilam عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 4502 هیچی اسمموپرسید تاریخ تولدم خونمون کجاس بهورز چ وظایفی داره واکسن چی هستش دوتابیماری بگو انتقال پیدا ... مریم خانوم کاش بیاید جواب بدید Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
mleilam عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 4502 مصاحبه بعده عیده سلام شما رفتی مصاحبه؟ Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 سلام شما رفتی مصاحبه؟ سلام ۱۹ ام هس برا من برا شما کی هس ؟ میخونی ؟ چیا میخونی ؟ من دارم بیمارهای واگیر و غیر واگیر و واکسن و ماهیت هاشون میخونم احکامم هیچی نخوندم میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 سلام شما رفتی مصاحبه؟ بهت گفتن مکانشو ؟ به من نگفتن اخه وقت زمانشو گفتن میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mleilam عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 4502 بهت گفتن مکانشو ؟ به من نگفتن اخه وقت زمانشو گفتن بمن دوستم گفته احتمالا 19 این ماه. بهتون زنگ زدن؟ Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
mleilam عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 4502 سلام ۱۹ ام هس برا من برا شما کی هس ؟ میخونی ؟ چیا میخونی ؟ من دارم بیمارهای واگیر و غیر واگیر ... احکام منم نخوندم بعد اینه اگه انشالله قبول بشیم. منم همونارو خوندم. ماهیت واکسن رو از کجا میخونی؟ همون دوماهگی چهارماهگی؟ Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
mleilam عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 4502 بهت گفتن مکانشو ؟ به من نگفتن اخه وقت زمانشو گفتن ببخشید برای کدوم شهری؟ Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 بمن دوستم گفته احتمالا 19 این ماه. بهتون زنگ زدن؟ اره زنگ زدن بهم بزنگ از مرکز بهداشتتون حتما بپرس چرا نزدن پس بهت یادت نره بپرس شاید یادشون رفته بگن بهت امکانش هس زود تر باشه میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 ببخشید برای کدوم شهری؟ از شهرستانای تبریز میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 احکام منم نخوندم بعد اینه اگه انشالله قبول بشیم. منم همونارو خوندم. ماهیت واکسن رو از کجا میخونی؟&nb ... انشالله اره دیگ مثلا واکسن کرونا ویروس کشته شده اس یا مثلا بیماری سرخچه واکسنش ویروس زنده تخفیف شده اس بزن نت ویکی پدیا کل موضوع واکسن رو توضیح دادهراستی رشته ات چیه شما ؟ من انسانی ام شنیدم میگن تجربی هارو بیشتر اولویت قرار میدن تو مصاحبه 😑 میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊