2777
2789
عنوان

کمبود وزن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 35 پست
از ۳ماهگی چطور بوده وزنگیری؟

عالی بود تا ۷ ماهگی بعد دندون و در اورد و هر روز لاغر و لاغر تر شد تا الان ک کمبود وزن داره 

۶ ماهگی ۶و ۷۰۰ بود بع بعد وزن کم کرد باز تا وزن میگرفت دندون جدید و کم کردن وزن دوباره🤕 این شد ک کلا تو ۶ ماه ۱ونیم کیلو بالا اومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید  وزن‌کم‌کردن بچه شما در آلرژی بوده  بچه دندون در میاره، وزن کم نمیکنه  نهایت وز ...

نمیدونم حتما این کارو هم انجام میدم میدونین اینم وزن کم نکرد وزن نگرفتم و اگ گرفت در حد ۱۰۰ گرم ۱۰۰ گرم هم بالا میومد

نمیدونم حتما این کارو هم انجام میدم میدونین اینم وزن کم نکرد وزن نگرفتم و اگ گرفت در حد ۱۰۰ گرم ۱۰۰ ...

به هرحال به عنوان یه راه دیکه ببرش شاید تشخیص آلرژی داد

البته پسر منم رفلاکس داشت ولی آلرژی باعث میشد داروها رو بالا بیاره 

من دخترم ۳۸۰۰ بود وزن تولدش الان امروز که ده روز مونده تا نه ماهش تمام شه بردمش دکتر ۲۰۰ گرم هم کم کرده وزنش ۷۱۰۰ هستش دکتره گفت دیگه خصلتشه و کلا ریزه ریزه است گفت مهم سلامتیشه حتی ب اصرار من ازمایش خون نوشت گفت نبر بچه گناه داره دستشو سوراخ میکنن ولی اگه دیدی دوهفته ی دیگه ام اینجوری بود ببرش تازه کارت بهداشتشم دید گفت نه روند رشدش بد نبوده 😐😐 ینی خواسته منو دلداری بده بنظرتون ببرم پیش یه دکتر دیگه کلا میگفت زیاد سال بهش گیر نده سر غذا خوردن اگ مشکل داشته باشه بی حال و بی انرژی میشه

من دخترم ۳۸۰۰ بود وزن تولدش الان امروز که ده روز مونده تا نه ماهش تمام شه بردمش دکتر ۲۰۰ گرم هم کم ک ...

دقیقا همه دکترا همینو میگن و شاید هم حق دارن خصلت مادرا حساسیت روی بچه هاس ولی خب بنظر من هم وزن بچتون نرمال یا حتی میتونم بگم خوبه چون وزن دختر منم ۴ و۱۰۰ بود تولد 

دقیقا همه دکترا همینو میگن و شاید هم حق دارن خصلت مادرا حساسیت روی بچه هاس ولی خب بنظر من هم وزن بچت ...

ماشالله چ تپلی ای بوده اون موقع دخترتون .آخه دختر منم خیلی فعالیت زیاده با هر آهنگ تلویزیون یا حتی موقع خوشحالی کردناش ورزش

میکنه حالت چار دست و پا عقب جلو میکنه خودشو تندتند 😂😂😂 بخدا از دستش موندم چیکار کنم کم خوراک و شیطون البته ب ژنتیکم بستگی داره من خودمم ضعیف بودم الان تازه بعد بارداریم. وزنم خوب شده قبلا۴۵ کیلو بودم الان ۵۵😑باباش ۵۹کیلوعه لاغره منم باید واقع بین باشم دیگ 

ماشالله چ تپلی ای بوده اون موقع دخترتون .آخه دختر منم خیلی فعالیت زیاده با هر آهنگ تلویزیون یا حتی م ...

اره تا ۶ ماهگی خوب بود خیلی تپل بود خیلی به دندون و ب شیطونی ک افتاد خیلی لاغر شد الان ۸ کیلوئه کلا فقطم بدوبدو میکنه یه ماهه فقط ازین ور ب اون ور میدوه

من خودم الان دخترم یه سالشه ۵۸ ام شوهرم ۸۳ قبل بارداری ام ۵۵بودم ژنش لاغر نیس در اصل اما خب اینقد شیطونه ک لاغره نمیه کنترلش کرد

اره تا ۶ ماهگی خوب بود خیلی تپل بود خیلی به دندون و ب شیطونی ک افتاد خیلی لاغر شد الان ۸ کیلوئه کلا ...

بعضی بچه ها تو این سن لاغر میشن شاید بچه شما از شیر گرفته بشههه دیگ غذا کامل بخوره وزنش بره بالا

بعضی بچه ها تو این سن لاغر میشن شاید بچه شما از شیر گرفته بشههه دیگ غذا کامل بخوره وزنش بره بالا

امیدوارم همینطور ک میگین باشه

البته خیلی هم وابسته ب سینه هست طوری ک سیر میشه اما الکی میچسبه بهم😑

امیدوارم همینطور ک میگین باشه البته خیلی هم وابسته ب سینه هست طوری ک سیر میشه اما الکی میچسبه بهم😑

حالا برعکس دختر من هیچ وابستگی ای به سینه ام پیدا نکرد و از شش ماهگی ب بعد هم شیرمو نخورد  ب هیچ وجه حتی تو خواب آخه شیر خشکم ک الان میدم کم میخوره ۳۰۰تا میخوره 😑😑😑😭

عزیزم بهش سویق بده ناشتا یه پیمانه بریز داخل یه خرما پوست کنده ودوقاشق اب همبزن یا داخل سرلاک بریزه بده بخوره 

ناهار هرروز گوشت قرمز یا پای مرغ ومواد زیر دردسترس داشتی بریز سیب زمینی.هویج .بلغور جو.پیاز.نعناخشک.کمی روغن ورب گوجه

پودر بی بی میل روزی یه پیمانه باشیر مخلوط کن 

اهن هم ناشتا بده بعدشم اب بده

از ساعت ۷صبح دیگ شیر نده که بیدارشد صبونه بخوره بعد شیر دادن تا۳یا۴ساعت صبرکن بعد غذابده.غذا بیشتر تاثیرداره

پسر من اینجوری تو یه ماه ۶۰۰اضاف کرد 

پسرمنم کمبود وزن داره فقط باید همه رو انجام بدی من یک ماهه بیخیال شدم اینبار کم اضاف کرد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧