2777
2789
عنوان

دفع پروتئین

298 بازدید | 4 پست

سلام مامانا امروز ۳۱ هفته و ۴ روزم فهمیدم پروتئین trace دارم تو نت ک نوشته یعنی خفیفه دکترمم گفت فقط صورتم ورم داره ک انگار بخاطر استراحت مطلق بودنمه با این حال ی دفع پروتئین ۲۴ ساعته نوشته ک ی ماه پیشم دادم خوب بود دوباره نوشته فقط دیگه تحمل ندارم ۳ سال طول کشید بارداربشم اخر با میکرو باردارشدم ی دوره استراحت اول داشتم بعد ویار وحشتناک ک روز و شبم گریه بود اومدم بهترشم جفت پایین و سرویکس کوتاه بود دوباره استراحت بودم بعد اومد یکم بالاتر ولی یهو دچار خونریزی شدم ک فهمیدن دوتا لخته جلوی جفت بوده ی هفته بستری شدم دوتا سه تا امپول ریه زدم بعد ی هفته ک خطر سقط گذشت چون ۲۷ هفته بودم مرخص شدم و شیاف و پرولوتون دارم و باز  استراحتم امروزم پروتئین نور علی نور شده دیگه چه بلایی قراره سرم بیاد؟ کسی تجربه این پروتئین و داره؟ خسته شدم واقعا اعصابم نمیکشه دعام کنید

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
نگران نباش زود فهمیدن با دارو کنترل میشه

مرسی عزیزم ک جواب دادی هنوز هیچی نداده فقط آز ۲۴ ساعته داده پس خدای نکرده چیزی باشه دارو میدن؟خدا از دهنت بشنوه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم ک جواب دادی هنوز هیچی نداده فقط آز ۲۴ ساعته داده پس خدای نکرده چیزی باشه دارو میدن؟خدا از ...

بله نگران نباش شما فقط حواست باشه که دکتر چی میگه  حتما دکتر دلسوز و خوبی برو  دفع پروتیین اگه  دیر بفهمن خطرناکه اما زود بفهمن  یا دارو میدن و مشکلی پیش نمیاد  فقط استراحتتو داشته باش دوست منم ماه پیش زایمان کرد دفع پروتیین داشت الان مشکلی نداره بچشم سالمه

بله نگران نباش شما فقط حواست باشه که دکتر چی میگه  حتما دکتر دلسوز و خوبی برو  دفع پروتیین ...

وای خداروشکر واسه دوهفته دیگه تست ۲۴ ساعته داده ک انجام بدم همینکه میشنوم بعضیا سالم دنیا اوردن بچشونو اروم میشم