سلام دوستان من یه خانم هستم که تو خونه کارافرینی میکنم خوشحال میشم شما هم ازم حمایت کنید ماهی ومیگوی بوشهر وخرما وارده بوشهر با بهترین قیمت ارسال به سراسر کشور لطفا جهت سفارش به شماره ۰۹۱۷۰۳۶۰۲۷۲ پیام بدین پیج اینستاگرامم هم nakhlestan_khlej
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام چه نوع ماهی دارید؟ میگوهاتون درشته یا نه و کیلویی چند؟
سلام عزیزم ماهی شیر -قباد-حلوا سفید-کخو-دوغلمی -شوریده -سرخو-کوشک-جش-خارو-ماهی بیا-زبون -حمام ماهی دیگه هم خواستین درخدمتم بزرگ وکوچیکی ماهی هم بستگی به انتخاب خودتون داره هراندازه بخواین من میخرم براتون
سلام عزیزم ماهی شیر -قباد-حلوا سفید-کخو-دوغلمی -شوریده -سرخو-کوشک-جش-خارو-ماهی بیا-زبون -حمام ماهی دیگه هم خواستین درخدمتم بزرگ وکوچیکی ماهی هم بستگی به انتخاب خودتون داره هراندازه بخواین من میخرم براتون