2777
2789
عنوان

یه مشکلی دارم...😢😢😢

273 بازدید | 25 پست

خانوما من شاغل هستم و محیط کارم یجوری هست که باید جدی. باشم و یسری رفتارا رو مراعات کنیم...مشکلم اینه که یه همکاری دارم توی اتاقم یه دختر مجرد 30 سالس که خیلییییی با صدای بلند میخنده😭😭جوری که امروز صدای خندش توی کل اون واحد پیچیده بود و رئیس از یکی از اقایون پرسیده بود که اون کی بود خندید اینجوری....اون بنده خدام گفته بود فکر کنم ارباب رجوع بوده

بعد این دختر یکم زیاد با همه گرم میگیره...دختر خوبیه بخدا...تا حالا حتی ازش دلخورم نشدم....فقط رفتاراش باعث شده که بعضی از همکارا و ارباب رجوع ها و...فکر کنن این صدای خنده ها از منه...بعد این دختره از یکی از اقایون که مجرد هست خوشش میاد هررررچییی ما بخوریم میره دم در اتاقش میگه با با ما چای بخور...بستنی بخور و...پسرم پایس...حالا پسره برا ازدواجش نیستا...ولی دختره واقعا پیش خودش فکرایی کرده و سعی میکنه به خودش جذبش کنه...یکی دوتا از همکارا فکر کرده بودن پسره دور من میپلکه😭😭😭

بازم میگم بخدا دختره دختر خوش قلبیه ها...ولی رفتارایی داره که ممکنه بعضیا فکرایی کنن

این رفتاراشم داره به پای منم نوشته میشه حس میکنم😢😢

نمیدونم چه کنم واقعا😪😪😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بايد بقيه فكر كنن صداي خنده هاي اون از شماس؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

همچنان سنگین رفتار کن وخودت باش

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

وا!تو اتاق اصلی که همه هستن نمیخنده؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

ب خود دختره گوش زد کن و بهش تذکر بده

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

نه بابا صدای تو که شبیه اون دختره نیست که

💕زندگی داشتن دارایی های ماورایی نیست زندگی داشتن آرامشه،و این آرامش به فکر تو بستگی داره.فکرتو حبس نکن..پروازش بده... رویا بباف و بساز🌈

عزیزم‌به خودت نگیر😐😐

به کجا رسیدیم که صدای خنده دختر عیبه!

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲