2777
2789
عنوان

درد دارم.....

272 بازدید | 18 پست

خانم ها من روده تحریک پذیر دارم و اگر استرسی بشم فعال میشه .چند روز پیش از موضوعی ناراحت شدم که تا دو سه روز ادامه داشت .همون زمان بین دو کتفم درد گرفت درست مثل زمانی که کار زیاد انجام دادیم و خسته ایم و فرداش هم پشت کتفم چپم درد گرفت و منم نگران شدم و رفتم درمانگاه و نوار قلب دادم و دکتر گفت مشکل از قلبت نیست و عضلانیه.  در صورتی که من فقط چند روز غصه داشتم و اصلا کار سنگین انجام ندادم.

کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده؟؟؟، 

یارب نظر تو برنگردد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم.خیلی نگران بودم

حالا ک رفتی دکتر گفته از قلبت نیست نگران نباش منم چن بازی اینجوری شدم عصبی بود... حتی خوابگاه یکی از بچه ها کلا قفل کرد تکون نمیتونست بخوره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
حالا ک رفتی دکتر گفته از قلبت نیست نگران نباش منم چن بازی اینجوری شدم عصبی بود... حتی خوابگاه یکی از ...

یعنی دقیقا بالای کتفم هست .شما هم همین جا بود؟

یارب نظر تو برنگردد
سلام عزیزم شماخوب شدی؟منم مثل شمام  

آره خداروشکر من الان خوبم ولی حدود یک هفته طول کشید تا خوب شد.الان هم اگر استرس بگیرم درد میگیره ولی سعی میکنم که سریع خودم رو کنترل کنم.شما هم استرس به خودت نده که همه مشکلات از همینه.یعنی شما هم وقتی استرس داری پشت کمر و کتفت درد میگیره؟

یارب نظر تو برنگردد
آره خداروشکر من الان خوبم ولی حدود یک هفته طول کشید تا خوب شد.الان هم اگر استرس بگیرم درد میگیره ولی ...

اره دقیقا بادست چپم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
اره دقیقا بادست چپم 

منم همین مشکل رو دارم ولی دو سال پیش رفتم اکو و تست ورزش و نوار قلب دکتر گفت مشکلی نیست فقط عصبیه.همین چند روز پیش هم دوباره رفتم نوار قلب گرفتم باز هم دکتر همینو گفت و دارو اعصاب داد و گفت فقط از استرس و اعصابه

یارب نظر تو برنگردد
منم همین مشکل رو دارم ولی دو سال پیش رفتم اکو و تست ورزش و نوار قلب دکتر گفت مشکلی نیست فقط عصبیه.هم ...

شما تنگی نفس هم داریدچندسالتونه

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙