2821
2789
عنوان

خانما بیاین

56 بازدید | 15 پست

سلام خانما.. دوماه خورده ای میشه زایمان کردم 14 برج 5 خون ریزی داشتم ی روز بعدش لکه تا چن روز 

بنظرتون پریود شدم 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دوماه بعد زایمان پریود شدم.

بنظرت پریود شدم اگه پریود شدم چرا این ماه نشدم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

عزیزم اگه منظورت ۱۴مردار که میشه یه ماه و۴روز..بعدش تا چهل روز خونریزی عادیه وبعضی ها هم بیشتر میشن..من ۴۰روز بود..ماه دوم پریود شدم

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

جلوگیری میکنم از روش ک ان د وم میترسم باردار باشم 

عزیزم اگه منظورت ۱۴مردار که میشه یه ماه و۴روز..بعدش تا چهل روز خونریزی عادیه وبعضی ها هم بیشتر میشن. ...

عذر منظورت خونریزی بود..آره احتمالا پریود شدی

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
عزیزم اگه منظورت ۱۴مردار که میشه یه ماه و۴روز..بعدش تا چهل روز خونریزی عادیه وبعضی ها هم بیشتر میشن. ...

اره بچم روز پریودیم 37روزه بود

عذر منظورت خونریزی بود..آره احتمالا پریود شدی

ی روز خونریزی داشتم بعدش دیگه در حدی بود که پوشاک استفاده نکردم

شیر خودتو میدی؟ تو شیردهی پریود نامنظم میشه.من که دوماه میشدم یه ماه نمیشدم.یا دوماه نمیشدم.

اره شیر خودم

فقط حواست خیلی جمع باشه حامله نشی

اره همینم ناخواسته بود بچه اولم 1سالو 8ماهشه

فقط حواست خیلی جمع باشه حامله نشی

ک ا ن د و م استفاده میکنه دوتا رو هم ولی بازم میترسم

ک ا ن د و م استفاده میکنه دوتا رو هم ولی بازم میترسم

باز از روشهای دیگه مطمئن تره.

یکی از اشناهامون باو ایودی حامله شد یکیشون با قرص.دیگه نمیشه به این چیزا اعتماد کرد.

من که دوست دارم لوله هامو ببندم یا شوهرم وازکتومی کنه.

اونم که سخت میگیرن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792