2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن شپش مو رو زیاد میکنه

نه الکیه 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

اسپند بجوشون همراه ابش بزن موهات بزار نیم ساعت بمونه بشور روزی دوبار فوری رفع میش

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
چقدر تایپیک شپش زیاد شده🤔

نمیدونم کجا رفتن تو این قرنطینه که انقدر شپش زیاد شده،چون شپش فقط جاهای عمومی که آلوده است و وسایل مشترک آلوده میاد

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

شنیدم سس مایونزخوبه

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

موهارو باید کوتاه کنی سه شب پشت سرهم سس مایونز وروغن زیتون باهم مخلوط کن بزار رو سرت چجوری موهارو رنگ میکنی باید اونقدر زیاد بزاری بعد نایلون محکم بکش هوانرسه بایه روسری سرتو بپوشون تا صبح بمونه، صبح برو حموم توشامپوتم سرکه بریز شامپو بزن بعد نرم کننده هم زیاد بزن با شونخ دندونه ریز شونه کن البته اگه سرخودته که یوی باید هرروز سرتو بگرده وتخماشو باهمون تار مو بکنه از سرت اینجوری از بین میرن 

طی تحقیقات زیاد یکی بهم گفته بود ک ی سری جاها ایران نه البته برای پرپشت شدن موهاشون شپش میذارن از قصد ک زیاد شه 

یا این کارتن خوابا ک حجم موهای زیادی دارن و از شامپو استفاده نمیکنن و شپش دادن

طی تحقیقات زیاد یکی بهم گفته بود ک ی سری جاها ایران نه البته برای پرپشت شدن موهاشون شپش میذارن از قص ...

من ۱۲ یا ۱۳ بودم  شپش گرفتم ولی موهام ریزش پیدا کرده بود و کم پشت شده بود 

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن .