2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال اینکه غربالگری دوم مشکل دار باشه کمتره.

سر بچه اولم غربالگری اولم خوب بود.دکترم واسه غربالگری دوم فقط afp نوشت.

میزان هورمونم بالا بود.

ریسک nt زده بود یک به ۴۱

بعد فرستادم پیش پریناتولوژیست.

چون سابقه خانوادگی و نسبت فامیلی با همسر نداشتیم اول یه سونو کرد.

که خداروشکر ستون مهره های بچم سالم بود.

بعد ازمایش روتکرار کرد.

که اونم خوب بود.

احتمال اینکه غربالگری دوم مشکل دار باشه کمتره. سر بچه اولم غربالگری اولم خوب بود.دکترم واسه غربالگر ...

عزيزم من ان تي ٠/٨٨ بود تيغه بيني هم ديده شد ازمايش خون هم يك به سه هزار بود 

نگران غربالگري دوم هستم 

یه چیزی میگم گارد نگیرید اما خیلی دیدم آدمایی که تو غربالگری گفتن بچه‌هاتون مشکل دارن،اما اینا سقط نکردن و بچه دنیا اومده و دیدن سالمه

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
یه چیزی میگم گارد نگیرید اما خیلی دیدم آدمایی که تو غربالگری گفتن بچه‌هاتون مشکل دارن،اما اینا سقط ن ...

بله منم شنيدم انگار اصلا جواب اين غربالگريها درست نيست فقط بحث پول اين وسط

بله منم شنيدم انگار اصلا جواب اين غربالگريها درست نيست فقط بحث پول اين وسط

یکی از دوستام تو غربالگری دوم بهش گفته بودن ستون فقرات و نخاع بچه‌ات مشکل داره،سقط کن

سقط نکرد،بعد که دنیا اومد و الان ۲سالش هست،بچه سالمه سالمه

یکی از اقواممون هم تو غربالگری دوم باز گفته بودن قلب بچه مشکل داره و اگر دنیا بیاد به مشکل میخورین

دنیا اومد دیدن سالمه قلبش

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
یه چیزی میگم گارد نگیرید اما خیلی دیدم آدمایی که تو غربالگری گفتن بچه‌هاتون مشکل دارن،اما اینا سقط ن ...

دقیقااا .بخدا خواهرم و چندنفر دیگه از فامیلامون همینو گفتن خداروشکر بچه سالم هم بود