2821
2789

سلام دوستان، من خودم تازه شروع کردم به خوندن این کتاب، تو مسائل ساده و جزئی خیلی نتیجه گرفتم ولی می ترسم برای خواسته های مهم ترم استفاده کنم، کسی نتیجه ای گرفته از جملات این ما ای؟ چجوری استفاده کنم؟

سلام دوستان، من خودم تازه شروع کردم به خوندن این کتاب، تو مسائل ساده و جزئی خیلی نتیجه گرفتم ولی می ترسم برای خواسته های مهم ترم استفاده کنم، کسی نتیجه ای گرفته از جملات این کتاب؟ چجوری استفاده کنم ازش و چند روزه جواب میده نهایتا؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام.من خیلی سال پیش خوندم و اون موقع ازش نتیجه گرفتم.بعضی جملاتشو تکرار کن هرکدوم که به کارت میاد.مثلا یه ربع ۲۰ دقیقه صبح بعد بیدارشدن و قبل خواب.حالا اگه نتونستی تو طول روز چندبار تکرار کن.نامه نگاری با فرشتگان هم خوبه.الانم جمله ای که راجع به بخشش هست رو خیلی میگم.

برای خواسته های مهمترت از جملات طرح الهی استفاده کن.یه وقت چیزی رو ما میخوایم و اصرار به اجابتش داریم ولی طرح الهی ما نیست و برامون رنج میاره.جملات طرح الهی رو تو گوگل بزن میاد.گاهی هم باید به ذهنمون  و اطرافمون نظم بدیم تا آرامش پیدا کنه.از جملات نظم الهی استفاده کن.اونم تو گوگل بزنی میاد.