2777
2789

ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشت 😁😁

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدخُلقم ‌و ‌بد عهد ، زبان بازم و مغرور

پشت سر من حرف زیاد است! مگرنه؟

فاضل_نظری# 💎

💎 الیاسم 💎        متعهدم به یک قلب♥M♥️         نزدیک تر از شاهرگِ گردن به من مرگ نیست ...                 خــــــــ♥ـــــــدا ست                                           مـــغـــرورم مـثــــل شیــــــــطان .... تنهــــــــــام مــثـــل خــــــــدا                                     تو غم انگیز ترین دوره ی دوران منی ...💔.‌‌‌..♥️...🖤      آنچه بیداری ندارد                                                             خوابِ مرگِ بی گناهان است و وجدانِ شما ...💎  

از حیله و نیرنگ به قلبم که نشستند

با نام رفاقت کمر توطئه بستند

گفتند بزن سنگ به نابودی شیطان

شیطان صفتان قلب مرا زود شکستند💎

💎 الیاسم 💎        متعهدم به یک قلب♥M♥️         نزدیک تر از شاهرگِ گردن به من مرگ نیست ...                 خــــــــ♥ـــــــدا ست                                           مـــغـــرورم مـثــــل شیــــــــطان .... تنهــــــــــام مــثـــل خــــــــدا                                     تو غم انگیز ترین دوره ی دوران منی ...💔.‌‌‌..♥️...🖤      آنچه بیداری ندارد                                                             خوابِ مرگِ بی گناهان است و وجدانِ شما ...💎  

در این درگه کِه گَه گَه کَه کُه  و کُه کَه شود ناگَه

ز امروزت نشو غره که از فردا نهی آگه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

دردم از یار است و درمان نیزهم،\دل فدای،او شدو جان نیزهم/زآن که میگویند آن خوشتر ز حُسن\یار ما این دارد و آن نیزهم/داستان درپرده میگویم ولی \گفته خواهدشدبه دستان نیزهم/هرعالم یک فروغ روی اوست/گفتمش پیدا و پنهان نیزهم((اگرنقص،داره شعرخفظی یه،،ببخشید

الهی و ربی من لی غیرک