2777
2789
عنوان

من اومدممم😜

58 بازدید | 9 پست

سلام سلام من اومدم خب چ خبرا چیکارا میکنید ؟؟ بچه ها ی اهنگ خوب غمگین میشه معرفی کنید البته شادم باشهوعیب نداره منم چندتا اهنگ میگم😝

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂

حیف

یه ساعت فکر راحت

زندگی ادامه داره

اینا از بابک جهانبخش

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیال میکردم عاشقت نمیشم راغب

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
زیاد دارم کدومو بگمممم

هرکدوم ک قشنگ تره فقز تتلو و زد بازی اینا نباشه😁😷

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂
خیال میکردم عاشقت نمیشم راغب

مرسی بووووس

منم چندتا بگم براتوننن اووووم خب

دست ب یکی مسیح ارش

دختر خوب اکس بند

پریزاد، شیک،روزای رویایی یوسف زمانی

هرکدوم ک قشنگ تره فقز تتلو و زد بازی اینا نباشه😁😷

برو احمد صفایی و احمد سلو دانلود کن حالشو ببر👌

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
برو احمد صفایی و احمد سلو دانلود کن حالشو ببر👌

Tank's😚