2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😢

159 بازدید | 19 پست

خسته شدم از اینکه همش قانع بودم

خسته شدم از اینکه همش گفتم اشکال نداره انشاالله یه موقع دیگه 

خسته شدم از گوشیم که پنج ساله دارمشو با نذر و نیاز روشنش میکنم که کار کنه

خسته شدم از اینکه همش ساکت شدم که یه وقت به کسی برنخوره

خسته شدم از دختر بودنم از اینکه اجازم ندادن دوچرخه سوار شم

خسته شدم از دختر خوب بودن دختری که سعی میکنه مامانو باباش دوسش داشته باشن

خسته شدم از پیاده رویای چندساعته با اینکه بابام خونه بود ولی به من گفت پیاده بیا

خسته شدم از نگاهام به دوستام که دیدم ده تا ده تا لاک و بدلیجات میخرن ولی من...

خسته شدم از اینکه حتی نمیتونم واس کنکورم تو یه آزمون شرکت کنم چون بالای یه میلیونه و من روم نمیشه به بابام اصرار کنم که ثبت نامم کنه

خستم از اینکه روز قبل آزمونا میرم تو گروه های درسی هرکی نخواست آزمون بده من بجاش آزمون دادم اونم مجانی تا درصدا و ترازمو بدونم

دیگه نمیکشم مگه من چند سالمه

چرا باید من تو ذهنم یه همچین جملاتی باشه

مگه من کمتر از دوستامم ؟؟

همه میگن چرا لباسای رنگی و طرحدار و خوشگل نمیپوشی خب چی بگم بگم میخوام پولامو جمع کنم تا کتاب بخرم برای همین یه مانتوی سیاه میگیرم که لازم نباشه کفش و شلوار همرنگشو بخرم مجبورم بگم چون عاشق سیاهم 

مامانم گفت اصلاح نکن گفتم چشممم با اینکه همسن و سالام ابروهاشونم کاملا درست کردن

بابام فکر میکنه هنوز تو دهه ی شصتیم هرچی میگم میگه ما اون زمان اینجوری بودیم فلان بودیم 

من حتی دوست صمیمیم ندارم چون شرایط زندگی و تفکر مامان بابام نمیذاره

واقعا خستم همش دارم گریه میکنم

همین BTS که طرفدارشونم میدونید چقدر اذیت میشم بخدا جرات ندارم بگم اینجوری شد فلان جا جایزه گرفتن اگه بگم یه چهارتا فحش بابام و داداشم بهشون میگن که واقعا خودمم خجالت میکشم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم💔😔کاش بتونی بری جایی مشغول شی ودستت توجیب خودت باشه ولی فکرکنم خانوادت نمیزارن

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

چی بگم عزیزم خدا کمکت کنه منم عین شما بودم منتها مامان مداشتم فقط بابا و زن بابا و طرز تفکر پدر هم اینجوری بود حتی نذاشت راهنمایی و دبیرستان برم در حد ابتدایی فقط فکر میکردم ازدواج کنم راحت میشم اما از چاله در اومدم افتادم تو چاه😔خدا کمکت کنه عزیزم 

خیلی ناراحت شدم💔😔کاش بتونی بری جایی مشغول شی ودستت توجیب خودت باشه ولی فکرکنم خانوادت نمیزارن

دقیقا چقدر اصرار کردم بذارین ادامه ی قالیمو ببافم*( چون من از ۸ تا ۱۳ سالگیم قالی میبافتم )*ولی گفتن نه چشمات ضعیف میشه آخه اینم دلیله

امیدوارم شماهم بتونی ادامه تحصیل بدی و موفق باشی

ممنون عزیزم ولی دیگه اب از سرم گذشته برا بچه هام دعا کن باباشون خوب بشه ادم شه دوتا پسر دارم میخوام اونا به جایی برسن چون شوهرم همش دعا میکنه دختر دار نشیم از دختر متنفر و به مقام زن احترام نمیزاره میگه زن وسیله اس😢منم اصلا دیگه نمیخوام بچه دار شم برام دعا کنید ذهنش تغییر کنه درست بشه الان 6ساله پامو از در خونه نزاشتم بیرون.. بیرون رفتم فقط در حد دکتر و درمانگاه😓😔

من کلی مانتو رنگی دارم که دیگه استفاده نمیکنم کلی نو موندن کاش نزدیک بودیم میدادمش به شما کدوم شهری ...

من نیازشون دارم سایزت چنده کدوم شهری البته برا یکی میخوام شدیدا نیازمندن لباس بچگونه اگه دارین

ممنون عزیزم ولی دیگه اب از سرم گذشته برا بچه هام دعا کن باباشون خوب بشه ادم شه دوتا پسر دارم میخوام ...

وای خدای من😱امیدوارم این دیدشون نسبت به خانم هارو تغییر بدن و اخلاقشون هم بهتر بشه

و همینطور آقا پسراتون به جاهای خوب و عالی برسن و همیشه موفق باشن 

2823
2791
2779
2792