2777
2789
عنوان

من چیکار کنم

155 بازدید | 11 پست

دوستان حدود ی هفته پیش با دوس پسرم سر ی مسله ای دعوا کردیم گفت که جدا شیم رابطمون تموم شد اما بعد از  5 یا 6 ساعت امد و گفت پشیمونم نمیخوامرابطمون تموم شه و این که ما دو سال باهمیم   بعد از این که  بازم برگشتم دوس پسرم اصلا برام وقت نزاشت هر چی زنگ میزنم جواب نمیده  مگه این که شانسی جواب بده  پیام که میدم  احوال پرسی که تموم شده  غیبش میزنه  بهش که میگم میخوام رابطمون تموم بشه عصبی میشه میگه  چرا اینجوری میکنی من فقط کار دارم  من احساسات هیچ تغییری نکرده فقط  مشکلاتی دارم 

از ی طرف میگم  بی توجهیش چیه از ی طرف دیگه این که نمیزاره برم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ پسری نمیگه باشه بیا تموم کنیم.

هرکی براادم ارزش قاعل باشه باید وقتشو خالی کنه برات.

اون میخواد تورو بذاره تو اب نمک برا خودش ولی سمتت هم نمیاد.

تجربشو داشتم

ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری  و بمیرانی ام...

اغلب پسرا برا خوشگذرانی و هوس دوس میشن و اکثر دخترا برا عشق و محبت و ازدواج 

دخترا مراقب باشین و گول نخورین

به تاپیک منم سر بزنین و اکر جزئی به ذهنتون رسید  ایده بدین  ممنون

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
اغلب پسرا برا خوشگذرانی و هوس دوس میشن و اکثر دخترا برا عشق و محبت و ازدواج  دخترا مراقب باشین ...

کلا دوستی رو بزار کنار

چون اکثر مردا (بالا۹۰ و خورده ای)  برا خوشگذرانی و هوس دوس میشن و اکثر دخترا برا عشق و محبت و ازدواج دنبال دوستی هستن

این افراد و بالاخصوص و باز بالخصوص مردا معمولا چند دوس دیگه هم دارن

در این روابط هر دو طرف سعی میکنن بهترین وجه خوشم رو نشون بدن و شناختی معمولا بروز پیدا نمیکنه

اینا حتی اظهار عشق و ... کنن هم معمولا حرفشون قابل اعتبار نیست و برا ازدواج و معرفی نکردن طرف به خانواده بهانه های  مختلف میارن و بلاز بالخصوص مردا😂😂

در این روابط معمولا دخترا گول پسرا رو میخورن (بازم دخترا🤣🤣🤣) و عاشق میشن حالا وقتی بفهمن قرار نیست با هم ازدواج کنن شکست عشقی میخورن که اونم کلی زمان میبره تا خوب بشن

تو ازن روابط معمولا دو طرف حتی اگه بدونن به درد هم میخورن باز به خاطر علاقه و وابسته شدن نمیتونن همدیگه رو فراموش کنن و باز بالخصوص دخترا🤣🤣🤣🤣🤣 چون دخترا بیشتر از پسرای گل و نجیب🤣🤣🤣 عاطفی هستن

حتی معمولا خونواده ها هم با این وصلت ها مخالفت میکنن و این مخافت یعنی از دست دادن یه حامی بزرگ برا ازدواج کردن و برا بعد ازدواج

اگه خانوادشون هم کسی رو معرفی کنه میگن چشم

اگه یه درصد به ازدواج رخ بده بعدش معمولا اکثرن به خاطر روابطشون به هم بی اعتماد میشن و فکر میکنن با افراد دیگری طرف در رابطه بوده ان

.

.

پس دخترا مواظب باشین میگم دخترا چون مردا معمولا خودشون با هدف غیر ازدواج میرن سمت این روابط و نیازی به اخطار ندارن😃🤣🤣🤣🤣

پسرای گل شما هم مواظب باشین🤣🤣🤣🤣🤣

اینو از یه تاپیک برداشتم

تاپیک منم یادتون نره سر بزنین

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم

اگه واقعا بخوای کات کنی بهش نمیگی میخوام رابطه رو تموم کنم بلکه واقعا تمومش میکنی و ازش اجازه نمیگیری و همه ی راه های ارتباطی رو قطع میکنی درواقع تو با زدن این حرف میخوای بهش بگی که بیشتر بهت توجه کنه اما وقتی جواب نمیده و تلاش نمیکنه بهت گوش کنه پس دیگه نباید غرورتو بذاری کنار باید سمتش نری ببینی واقعا تو رو میخواد و سمتت میاد یا فقط تو رو واسه این میخواد که حوصله ش سر نره

کاربر جدید نیستم.