2777
2789
عنوان

لکه بینی مانع....

97 بازدید | 13 پست

سلام،من تیر ماه  روز ۱۵ سیکل ام لکه بینی داشتم که دکتر رفتم گفتن به خاطره استرس بوده بهم ریختی بایستی ۲ ماه ال دی بخورم تا مرتب بشم که من برج ۵ و ال دی خوردم  این ماه و هم روکین که باز دقیق روز ۱۴ سیکل ام لکه بینی داشتم که مفنانیک خوردم قطع شد واقعا موندم علتش چیه با این اوضاع میشه ماه بعد واسه بارداری اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین 

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس چی داشتی مگه؟کیست ک نداری.ال دیتو قط کن اقدام کن.چیزی نیس که عزیزم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
استرس چی داشتی مگه؟کیست ک نداری.ال دیاو قط کن اقدام کن.چیزی نیس که عزیزم

پارسال استرس داشتم یه مشکل واسمون پیش اومد که ۶ ماه تحت درمان بودم و کامل خوب شدم ولی تیرماه واقعا هیچ استرسی نداشتم نمیدونم چرا اینطور شدم،

واقعا؟ شما علتش چی بود؟ آخه چندِشه نمیشه نزدیکی کرد

من بعد پریودم لک بینی داشتم تا سه روز.نزدیکی نداشتم تو اون سه روز .علتش مشخص نشد کلی ازمایش و سونو دادم‌گفتن مشکلی نیست.قرص هورمونی هم خوردم فایده نداشت.فقط من یه اشتباه کردم این‌بود که تو پریودیم مجبور شدم یه چیز سنگین بلند کنم از همون ماه اینجوری شدم.

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
پارسال استرس داشتم یه مشکل واسمون پیش اومد که ۶ ماه تحت درمان بودم و کامل خوب شدم ولی تیرماه واقعا ه ...

لکه بینی اصن چیز خاصی نیس و به بارداری زیاد مربوط نیس.توکل ب خدا اقدامتو بکن.فقط چکابای قبل بارداری رو بده

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من بعد پریودم لک بینی داشتم تا سه روز.نزدیکی نداشتم تو اون سه روز .علتش مشخص نشد کلی ازمایش و سونو د ...

دقیقا منم چک آپ کامل انجام دادم، ولی دقیق وسط سیکل که میخوام اقدام کنم اینطور میشم

یعنی تو روزایه لکه بینی داری میشه تخمک آزاد کرد؟

من روز تخمک گذاریم لک بینی نداشتم عزیزم.ولی اقدام داشته باش میخوای مطمئن بشی کیت تخمک بذار

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
لکه بینی اصن چیز خاصی نیس و به بارداری زیاد مربوط نیس.توکل ب خدا اقدامتو بکن.فقط چکابای قبل بارداری ...

پارسال انجام دادم الان میترسم از کرونا ، فقط یه سر میخوام برم دندون پزشکی  ولی لکه بینی که دارم دل سرد میشم

من روز تخمک گذاریم لک بینی نداشتم عزیزم.ولی اقدام داشته باش میخوای مطمئن بشی کیت تخمک بذار

سَر بارداریه اول ام اینقد کیت و بی بی چک گرفتم که دیگه حالم بهم میخوره دوست ندارم دوباره تکرار بشه😀😀😀

پارسال انجام دادم الان میترسم از کرونا ، فقط یه سر میخوام برم دندون پزشکی  ولی لکه بینی که دارم ...

دندون پزشکیتو حتما برو.یجای مطمئن برو.بعدشم معلوم نیس کرونا کی تموم شه.