سلام،من تیر ماه روز ۱۵ سیکل ام لکه بینی داشتم که دکتر رفتم گفتن به خاطره استرس بوده بهم ریختی بایستی ۲ ماه ال دی بخورم تا مرتب بشم که من برج ۵ و ال دی خوردم این ماه و هم روکین که باز دقیق روز ۱۴ سیکل ام لکه بینی داشتم که مفنانیک خوردم قطع شد واقعا موندم علتش چیه با این اوضاع میشه ماه بعد واسه بارداری اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
واقعا؟ شما علتش چی بود؟ آخه چندِشه نمیشه نزدیکی کرد
من بعد پریودم لک بینی داشتم تا سه روز.نزدیکی نداشتم تو اون سه روز .علتش مشخص نشد کلی ازمایش و سونو دادمگفتن مشکلی نیست.قرص هورمونی هم خوردم فایده نداشت.فقط من یه اشتباه کردم اینبود که تو پریودیم مجبور شدم یه چیز سنگین بلند کنم از همون ماه اینجوری شدم.
خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
پارسال استرس داشتم یه مشکل واسمون پیش اومد که ۶ ماه تحت درمان بودم و کامل خوب شدم ولی تیرماه واقعا ه ...
لکه بینی اصن چیز خاصی نیس و به بارداری زیاد مربوط نیس.توکل ب خدا اقدامتو بکن.فقط چکابای قبل بارداری رو بده
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم