2777
2789
عنوان

حسودیم میشه به.....

585 بازدید | 32 پست

حسودیم میشه به دوتا زندایی هام

هم سن و سال هستیم تازه دوتاشون نامزد کردن

از اونجایی که مجردم اصلا دوست ندارم زیاد ببینمشون همش هم دایی هام با نامزدشون گشت و گذارن

خب چرا خدا منم نمی‌بینه منم دوست دارم ازدواج کنم بخدا من خیلی سرتر از اونااام

چرا بعضیا انقدر شانس دارن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۲۸ شماچی

من ۲۵ 😭😭😭😭😭 عزیزم چله سوره یس بگیر ولسه ازدواجت انشالله که زود ازدواجی کنی بهتر از همه منم هر شب یس میخونم براتو هم دعا میکنم

این اکانت پنجم منه دیگه شماره و ایمیل ندارم لطفااااا منو نترکون نی نی یار 😭😭

عزیزم شانس حقیقت نداره.

یک سری چیزها هست که در خوشبختی انسان اثر داره.

مثل احسان به والدین و...

دوست من اصلا زیبا نیست اما به شدت خوشبخته.

عزیزم اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن. 

کمکت میکنه ان شاءالله 

آدرس کانال تلگرام و سروش و ایتاشون تو امضام هست 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چند سالته...منم دوس دارم ازدواج کنم ولی خاستگار ندارم ایشالله جفتمون خوشبخت شیم

من آدم ازدواجی نبودم

اما بعد از مدتی آدم واقعا احساس تنهایی می‌کنه

چیز دیگه اینکه نگاه سنگین بعضیام دوست ندارم

همش میگن پس داری چیکار می‌کنی نمیری

منم که سال هاست متاهلم به حال نامزدا و بیخیالی و کیف شون غبطه میخورم

طبیعیه

بجاش بشین فکر کنو تصویر سازی کن بعدنا ازین دورانت چجوری لذت ببری اینم خوبه

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

حالا من شوهر دارم انقدر حسودم ...

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!