2777
2789
عنوان

دیگ حوصله ندارم

159 بازدید | 17 پست

واقعا دیگ حوصله هیچیو ندارم چقدر منتظر جواب ازمایش ریسک بودم دکترم گفت امینو سنتز بدم بعد ارجاع داد ی بیمارستان ک بهم مشاوره بدن اگ اوناهم گفتن آمینو دیگ همونجا انجام بدم...ان تی ۳.۵ بود تیغه بینی دیده نشد ریسک سندروم دان هم ۱به ۲۳۵ شده....

اصلا حالم خوبی نیست دیگ حوصله این همه نگرانی رو ندارم چرا انقدر بارداری سختهد

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

میگذره این روزا هم 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگذره این روزا هم 

اره ولی خیلی دیر میگذره و سخت 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
وای منم شنبه میخوام برم غربالگری استرس گرفتم 😭😭😭 ان شاءالله بچه ات سالمه عزیزممممم

توروخدا استرس نداشته باش منم داشتم ب چیزای منفی فکر کردم‌جذبشم کردم انگار خدا میخواست بهم بگه بسه دیگ منفی نگری 

اره ولی خیلی دیر میگذره و سخت 

انشاالله بسلامت بیاد بغلت .

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

وای منم شنبه میخوام برم غربالگری استرس گرفتم 😭😭😭 ان شاءالله بچه ات سالمه عزیزممممم

انشالله ک سالمه عزیزم...من ک‌پیر شدم سر هر سونو کلی استرس داشتم 

خداکمکت کنه ان شاءالله

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

برای سلامتی فرزندتون🤲

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
توکل به خدا چیزی نیست عزیزم نگران نباش ان شاءالله نی نی دوتامون سالمه 

انشالله عزیزم...من همیشه میگم ذهنمو نی نی سایت اینطوری کرد از بس ک مشکلات دیگرانو خوندم طرف رفته بود بچش نمیدونم کلیه ش چی بود اون یکی ی مشکل دیگ داشت انگار ترس رفته تو وجودم از بارداری میترسم دیگ 

انشالله عزیزم...من همیشه میگم ذهنمو نی نی سایت اینطوری کرد از بس ک مشکلات دیگرانو خوندم طرف رفته بود ...

عزیزم این حرفا چیه؟ ریسک سندرم داونت خیلی پایین شده. می تونی آمنیون هم ندی. اگه می خوای آمنیون بدی برو آزمایشگاه نیلو. اونجا با دکتر سواد هم صحبت کن. برای نمونه گیری می فرستن پیش دکتر مسعود حقیقی. بسیار خوب هست بدون هیچ دردی و یا خونریزی نمونه آمنیون رو می گیره و دستش عالیه عالی. تو نت هم می تونی سرچ کنی. اصلا نگران نباش. ریسکت برای داون خیلی پایینه. 

ربطی به ذهن و این چیزا نداره. مشکلات غربالگری برای خیلی ها پیش میاد و نود و نه درصد موارد هم هیچ چیزی نیست و همه چی ختم به خیر می سه. دیگه بد تر از من نیست که سل فری مثبت شد و مجبور شدم آمنیون بدم. آمونیوم خیلی راحته به شرطی که پیش دکتر خوب و شناخته شده ایی بری. 

ربطی به ذهن و این چیزا نداره. مشکلات غربالگری برای خیلی ها پیش میاد و نود و نه درصد موارد هم هیچ چیز ...

اره دکتر خودمم گفت خدایی نکرده سل فری بدی اونم ممکنه مثبت بشه اخرش باید بری آمنیو ب نظرم برو بده خیال خودتم راحت کن گفتم از سقط میترسم گفت ۱تا ۲درصده ...ممنون عزیزم از دلداریت آدرس نیلو رو میدی؟نمیدونی الان دکتر حقیقی چقدر دستمزد میگیره و ازمایشگاه چقدر؟ من دکترمخوبه فوق تخصصم هست گفت من هزارتا بیمار داشتم عین تو نگران نباش بعد گفت برم بیمارستان آرش تو تهرانپارس بهم مشاوره میدن بعد وقت ازمایش