2777
2789
عنوان

یه لحظه..

148 بازدید | 8 پست

تراخدا واسم دعا کنید..

انکار خدا صدامو نمیشنوه..

شما واسم دعا کنید.. شاید شنید

. و اجابت کرد..

دعا کنید عشقمو ببینم.. الان دو سه رو دارم

تاپیک میزنم.. ولی هنوز ندیدمش..

اگه مثل من گرفتارید.. اگه عاشقید مثل من..

برام دعا کنید..

خسته شدم.. 

امیدوارم خدا صدای شمارو بشنوه❤

.. رفیق دعا کن ... دعا کن واسه عاشقا

هیچوقت ناشکری نکن خداواقعاهست صدامونم میشنوه وقتی بعضی چیزانمیشه مصلحت خداست

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
هیچوقت ناشکری نکن خداواقعاهست صدامونم میشنوه وقتی بعضی چیزانمیشه مصلحت خداست

ناشکری نمیکنم.. فقط گفتم شاید شماها که غربیع اید

برای من..

شاید زود تر صداتونو بشنوه.. همین😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناشکری نمیکنم.. فقط گفتم شاید شماها که غربیع اید برای من.. شاید زود تر صداتونو بشنوه.. همین😔

الان سرنمازم دعات میکنم اگه چیزی به صلاحته بهش برسی ودلت اروم بگیره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
الان سرنمازم دعات میکنم اگه چیزی به صلاحته بهش برسی ودلت اروم بگیره

خیلی ممنون.. انشاالله خدا هرچی میخای بهت بده.

و گره از کارت باز بشه.. و دشمنات نابود شن..

خیلی ممنون.. انشاالله خدا هرچی میخای بهت بده. و گره از کارت باز بشه.. و دشمنات نابود شن..

ممنون خواهرگلم منم زندگی سختی داشتم به بن بست رسیده بودم یه دختربی حجاب وبی نمازبودم خدایه شوهری برام فرستادکه خودموجم وجورکردم هم شرط چادرشوقبول کردم هم نمازموخوندم.ازخداناامیدنشوگلم ایشالاتوهم خوشبخت میشی گلم فقط باالتماس صداش کن

ممنون خواهرگلم منم زندگی سختی داشتم به بن بست رسیده بودم یه دختربی حجاب وبی نمازبودم خدایه شوهری برا ...

چشم... انشالله خدا هرلحظه کنارتون باشه

و یاریتون کنه..

یادتون نره سرنمازتون اسممو صدا کنین.. اسمم فاطمه اس

چشم... انشالله خدا هرلحظه کنارتون باشه و یاریتون کنه.. یادتون نره سرنمازتون اسممو صدا کنین.. اسمم ...

منم زهراهستم گلم ایشالابه حق فاطمه زهرابه همه خواسته های دلت برسی وارامش ابدی نصیبت بشه الهی امین💋

منم زهراهستم گلم ایشالابه حق فاطمه زهرابه همه خواسته های دلت برسی وارامش ابدی نصیبت بشه الهی امین💋

❤❤❤❤

ممنون... با آرزوی بهرین ها💕