2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد رابطه

3223 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من این دفعه بعد پاکیم خیلی درد لگن داشتم وبعد رابطه هم لکه های خون روی لباسم میبینم...پارسال اینجوری شدم دیگه خوب شدم الانم دوباره همینطوری به نظرتون دلیلش چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعد از رابطه خونابه ميديدم بعضي وقتا 

تست پاپ اسميردادم گفت دهانه رحم ملتهبه بهم پماد داخلي داد تا ١٠روز استفاده كردم فعلاً كه خوب شدم خداروشكر

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
رابطه محکم هم دلیلش میتونه باشه و بعد پریود زود نباید رابطه داشتی باشی کمی بگذره بعد 

نه، ما همیشه بعد پریودی بلافاصله رابطه داریم اینطور نشده این از عفونت یا زخم رحم هست باید درمان بشه

نه، ما همیشه بعد پریودی بلافاصله رابطه داریم اینطور نشده این از عفونت یا زخم رحم هست باید درمان بشه

اگ رابطه سطحی باشه ، بخاطر فشار زیاد به قسمت بالایی، امکان زخم شدن هست، من این اتفاق برام افتاده 

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦
من لکه خون قرمز البته خیلی هم عفونت دارم...تو اینترنت دیدم میگه از نشانه ی سرطان دهانه رحم خیلی ترسی ...

گلم چرا بد به دلت راه میدی؟؟هر چیزی میتونه صدها علت و علامت داشته باشه...شما یه تست ساده میدی و چند روز داروهاتو درست مصرف میکنی و همه چیز تمام میشه...اگه مامای خوب یا متخصص زنان خوب بری واست تو مطب یه شستشو هم میده ...بهداشتتم خیلی مراقبت کن...لباستم با صابون لباسشویی بشور...شوینده های دیگه مضره...خودتم با شامپوبچه فقط بشور...و سعی کن بعد حمام بدنتو سشوار ملایم بگیری 

تاپیک نزدن عیب نیست، واسه چیزای بیخود تاپیک زدن عیبه...