2777
2789
عنوان

رژیم لیمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 21 پست
اگر ميخواد لاغر بشه حتي اون يه قاشق اضافه رو هم نبايد بخوره دقيق با همون گرم ها بايد بخوره شوهر من ا ...

اره من خیلی تلاش میکنم ک عین همون اندازه ها باشه همش تذکر میدم بهش ولی گاهی دورازچشم من میخوره انگار عادت داره دست خودش نیس

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره من خیلی تلاش میکنم ک عین همون اندازه ها باشه همش تذکر میدم بهش ولی گاهی دورازچشم من میخوره انگار ...

با اين ريزه خواري كمتر وزن كم ميكنه

شما سعي كن همون ميوه روزانه و ميان وعده و لبنياتشو بدي بخوره كه معده اش پربشه😉

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
با اين ريزه خواري كمتر وزن كم ميكنه شما سعي كن همون ميوه روزانه و ميان وعده و لبنياتشو بدي بخوره كه ...

خیلی حرص میده منو ولی باز تلاشمو میکنم ممنونم عزیزم ک وقت گذاشتی وجواب دادی🌷

غذای شما باهمسرتون خیلی فرق میکرد یا مثل هم بود؟

ما درخواست رژيم مشترك داديم

فقط صبح ها كه همسرم سركاره صبحانه اش فرق داره

ناهار و شام عين هميم با يه تغييرات كوچيك

ميان وعده امون فرق داره معمولاً

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
خیلی حرص میده منو ولی باز تلاشمو میکنم ممنونم عزیزم ک وقت گذاشتی وجواب دادی🌷

خواهش ميكنم انشااله موفق باشن