2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 234 پست
شوهر منم همینه  موقع ازمایش کلی دعوا داریم بدش میاد میگه از و قبول ندارم  ولی چند بار که ...

ببین آخه واقعا من خودم به یه مشکلی برخوردم. اینکه این نطفه تشکیل شدن با این روش(که اسپرم آقا گرفته میشه) واقعا حس خوبی نمیده . بعد شوهر من مشکل نداره من پلی کیستیکم. به نظرتون اشتباهه فکرم؟

سلام عزیزم. ممنون بابت جواب دادنت. اما  یه بیمارستان آرش من میشناسم که میگن دولتیه خیلی بدجور پ ...

وای بیمارستان ارش سمت شرق تهران من رفتم اونجا دارو گرفتم از داروخونه ش برای دفع بقایای سقطم خیلی بد بود ظاهر بیمارستان که افتضاح بود دیگ دکتراشو نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امام خمینی رو شنیدم چون اصلا دنبال مراکز دولتی نیستم اطلاعاتم کامل نیست اما رویان هم هزینه ش بد ...

من شوهرم با تهران اومدنمون مشکلی نداره ولی من میگم که باید جایی باشه که یکسره در رفت و امد نباشیم ... جایی که نزدیک باشه بتونم استراحت کنم و ... بهتر نیست ؟؟؟؟

ببین آخه واقعا من خودم به یه مشکلی برخوردم. اینکه این نطفه تشکیل شدن با این روش(که اسپرم آقا گرفته م ...

ببین عزیزم 

منم همین حسو دارم 

من همیشه فانتزیم این بود که ببخشید ببخشید بچمون با مهر و محبت و کلی عشق دادن به هم شکل بگیره ولی خب خدا نخاسته .... شاید اونجوری بخاد برامون ... چاره ای نیست باید همه راهها رو بریم با توکل به خودش 

دکترا وسیله ان 

وای بیمارستان ارش سمت شرق تهران من رفتم اونجا دارو گرفتم از داروخونه ش برای دفع بقایای سقطم خیلی بد ...

میبینی؟ خیلی داغونه اصن

یه بار رفتم تا دو ماه افسرده شدم انقدر بی حساب و بدجور بود

جای دولتی خوب باید بگردیم اگرررر پیدا بشه

عزیزم هر دفعه واسه انتقال بایذ ۶تومن داد ؟ 

نه میکری پانکچر بعد تخمک میگیرن با اسپرم مخلوط ک شد جنین میشه جنیناتو بستگی داره چندتا باشه مثلا ی نفر 7تا جنین داره هر 7تاشو ک انتقال نمیدن 3تاشو 2تاشو بستگی به شرایط و سن طرف انتقال میدن باقیش رو فریز میکنن که اگر دفعه اول نشد بار دوم بری انتقال ک هزینه دارو پانکچر اینا رو ندی فقط ی هزینه انتقا بدی که اونم چیزی نمیشه 1تومن اینطورا 

بعد از پریود حدود دو هفته تزریق تو شکم انجام دادم و بعدش   تخمک ها رو در آوردن. اما برای من همون ماه انتقال و انجام ندادن چون من ohss شدم یعنی بر اثر دارو ها دچار تنگی نفس شدید و‌ده کیلو اضافه وزن شدم. و دو ماه بعدش اولین انتقال و انجام دادم که دفعه اول مثبت شد و الان ۸ ماه هست که باردارم.

من شوهرم با تهران اومدنمون مشکلی نداره ولی من میگم که باید جایی باشه که یکسره در رفت و امد نباشیم .. ...

ببین خب خودشون جا دارن برا اجاره ها نزدیک مرکرم هست راحت هم رویان هم ابن سینا جفتشون 

بعد از پریود حدود دو هفته تزریق تو شکم انجام دادم و بعدش   تخمک ها رو در آوردن. اما برای من همو ...

الهی شکرررر🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 

خودش حافظش باشه 

مشکلتون چی بود عزیزم ؟