2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 234 پست
سلام بچه‌ها منم چند دقیقه پیش تاپیک زدم که تو بیمارستان اکبر آبادی چقدر میشه هزینه آی وی اف؟ اما کسی ...

بله 2500مراکز دولتی واقعیه من دوستم کرج مرکز ابن سینا کنار بیمارستان کمالی انجام داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جواب گرفتن ؟؟؟؟ 

نه 3بار ivfشد دوستم علت ناباروریشون نامشخصه خودش فقط پلی کیستیکه اما شوهرش هیچ مشکلی نداره هنوز متوجه نشدن چرا باردار نمیشه خدا کمکش کنه واقعا اونم خیلی سختی میکشه 

انشالله🙏 4ساله اقدامم هرچهارسالش چنان داروهای خوردم که نگو شده درعرض 3روز 24تا آمپول زدم ولی قسمت ...

عزیزم 

انشاالله بزودی جواب میگیرین ... 

منم سه سااله ولی تازگیا دارم میرم یزد پیش دکتر ارجمند . 

و تازگیا دارم دارو میگیرم مثل کلومیفن و ... 

چون مشکل از خودم نیست از شوهرم بوده همیشه اون دارو میگرفت . 

ولی دیگه نمیخام دارو بخورم وقتی نداریم میترسم ذخیره تخمدانم ضعیف بشه 

بله 2500مراکز دولتی واقعیه من دوستم کرج مرکز ابن سینا کنار بیمارستان کمالی انجام داد

تو تهران کجاها دولتیه؟ کسی تجربه داره بگه بهمون ثواب داره بخدا. بعد یه موضوع دیگه که واسم مهمه البته واسه همسرم نمونه گیری اسپرمه. ببخشید واقعا اینو میگم ولی سر آزمایش دادنش خیلی بدش میومد با اصرار قبول کرده الانم میگه اگر به اون شکل آزمایش باشه من بچه این مدلی نمیخوام یه توضیح میدین چجوریه

تو تهران کجاها دولتیه؟ کسی تجربه داره بگه بهمون ثواب داره بخدا. بعد یه موضوع دیگه که واسم مهمه البته ...

من واسه کرمانم ولی شنیدم بیمارستان مهدیه 

امام خمینی جزو مراکز تخفیفی و کم هزینه ان دیگه نمیدونم‌کدوما 

اره واقعیه بیمارستانهای دولتی شهرتون که مرکز ناباروری دارن 

سلام عزیزم. ممنون بابت جواب دادنت. اما  یه بیمارستان آرش من میشناسم که میگن دولتیه خیلی بدجور پر از رزیدنت و تازه هزینه آزمایشا هم بالا

تو تهران کجاها دولتیه؟ کسی تجربه داره بگه بهمون ثواب داره بخدا. بعد یه موضوع دیگه که واسم مهمه البته ...

شوهر منم همینه 

موقع ازمایش کلی دعوا داریم بدش میاد میگه از و قبول ندارم 

ولی چند بار که رفتیم و دکتر بهش گفته که مشکل داره اسپرمش و باید ای وی اف کنیم و چون عاشق بچس داره تحمل میکنه 🤨

سلام عزیزم. ممنون بابت جواب دادنت. اما  یه بیمارستان آرش من میشناسم که میگن دولتیه خیلی بدجور پ ...

تو شهر ما هم دقیقا همینه فقط یدونه دولتی هست که مرکز ناباروری داره ک اونم زیر نظر دانشکده علوم پزشکیه پر از دانشجو

ولی دکترش همونییه که تو مرکز خصوصی هست ...  

ولی طبق تحقیقی که من کردم تو همین نینی سایت خیلیا بودن که رفتن پیش افلاطونیان یزد نتیجه نگرفتن ولی همینجا گرفتن خیلیا هم نه 

دگ بسته به شانس و خاست خداس  

منم امام خمینی رو شنیدم چون اصلا دنبال مراکز دولتی نیستم اطلاعاتم کامل نیست اما رویان هم هزینه ش بد نیست 6تومن ایناس ولی از امام خمینی بهتره اگر میتونی برو رویان ادرسشم اینه اتوبان رسالت خیابان بنی هاشم