2777
2789
عنوان

هنر زن بودن

304 بازدید | 13 پست

خانما من ی کانالی دارم تو تلگرام که راجع به روابط با اعضای خانواده (همسر،فرزند،خانواده همسر و...) هست

چون خودم خیلی ازش راضیم خواستم به شما هم معرفی کنم

کانال همسران خوب

حتما حتما تو کلاس های هنر زن بودن و هنر مرد بودن (کلاس مجازی) شرکت کنید و صوتاشو چندین بار گوش بدین

امیدوارم که به دردتون بخوره

فقط اگه به کارتون اومد واسم دعا کنید❤️❤️❤️

https://t.me/hamsaranekhoob

یادمان باشد: زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم!
کانال شیطون بلا هم خوبه 👌

ممنون که گفتی

این کانال مشاورش هم مذهبیه البته نه اونجور که دلو بزنه ها هم جوونه هم عالی صحبت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون که گفتی این کانال مشاورش هم مذهبیه البته نه اونجور که دلو بزنه ها هم جوونه هم عالی صحبت میکنه

عزیزم🥰🥰

این کانال هم ایده و تحربه بقیه رو میذاره کانالش و خیلی خوبه پست هاش . ولی مذهبی نیست خخخخ 

عزیزم ی سوالی ازت داشتم راجب سرویست چون استارتر تاپیکو قفل کرد نشد بپرسم منم میخوام از این سرویست بگ ...

کدوم نیم ست عزیزم؟

چون ۲-۳ تا گذاشتم

اونکه قفل گوشواره مدل فشاری بود  دوتا حالت مستطیلی زرد و سفید بود

نه عزیزم قفلش اذیت نمیکنه🌺

من راضیم

سلام عزیزم خوبی اگه آنلاینی میخواستم اگه میشه برام یه وقت از داییتون بگیری من شماره مطب رو دارم جواب نمیدن بچم ۴۰ روزه هستش و خودم سرماخوردگی گرفتم آسم دارم بیمار خودشونم باید حتما امروز برم سرفه یه لحظه هم ولم نمیکنه اگه کمکم کنی ممنون میشم 

۱۳۷۲