2777
2789

امامت کاشانی چیه؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه حاج آقاس

اگر دفتر داره کد کاشان با ۸ تا ۳ رو بگیر وصل میشی به اطلاعات تلفن کاشان بعد بپرس

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
امامی کاشانی شنیدیم 

امامی فوت شدن بنده خدا. یه امامت هست به حاج آقا عزیز معروفه شماره اش پیدا نمیکنم 118 نداره با بچه کوچیک میترسم برم تو کرونا بسته باشه 

سید عزیز میگی؟ خاله ام داره.حالا خوابه وگرنه میگرفتم برات

تورو جون هرمی دوست داری الانم نمیتونی تورو خدا بعدش برام بگیر تورو خدا مشکل برام افتاده با بچه کوچیک نمیتونی الکی زنگ نزده برم میشینه ازشن بپرسی الان میشینه تو کرونا یا نه چه ساعت گ چه روزی میشینه به خدا دعات میکنم 

تورو جون هرمی دوست داری الانم نمیتونی تورو خدا بعدش برام بگیر تورو خدا مشکل برام افتاده با بچه کوچیک ...

من خودم تهرانم.خاله ام هم تابستونا کاشان نیس میره ویلاشون اطراف کاشان.فکر نمیکنم تو کرونا پیشش رفته باشه که بدونه.اگه یادم نره ازش میپرسم.من چون اعتقاد ندارم به این چیزا نمیدونم

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی
من خودم تهرانم.خاله ام هم تابستونا کاشان نیس میره ویلاشون اطراف کاشان.فکر نمیکنم تو کرونا پیشش رفته ...

میشه شماره اش بعد برام بگیری به خدا دعات میکنم 

میشه شماره اش بعد برام بگیری به خدا دعات میکنم 

اگه داشت میگیرم

قشنگ معلومه کاشانی هستیا.حتی  اسم کاربریت داد میزنه که مثل کاشانیا شوخ طبعی توشه

اگه داشت میگیرم قشنگ معلومه کاشانی هستیا.حتی  اسم کاربریت داد میزنه که مثل کاشانیا شوخ طبعی تو ...

خخخ اسمم نمیتونم تغییر بدم باور من روزای اول همین جور ثبت تان کردم تو نی نی سایت  یه اسم الکی زدم 😐

خخخ اسمم نمیتونم تغییر بدم باور من روزای اول همین جور ثبت تان کردم تو نی نی سایت  یه اسم الکی ز ...

دلم برا کاشان تنگ شده ده ماهه نیومدم.دلم تنگ شده صبح برم تو بازار هیشکی نباشه مغازه ها در حال باز کردن باشه.

برم پارک بالا

برم شکرریز بستنی بخورم

برم همه پسله ها شو ی بار دیگه ببینم فقط😂😂😂😂

اگه داشت میگیرمقشنگ معلومه کاشانی هستیا.حتی اسم کاربریت داد میزنه که مثل کاشانیا شوخ طبعی توشه

سلام ببخشید میشه درخواست دوستیمو قبول کنید

میشه برای مادر شدن دوبارم صلوات بفرستین ❤️ دخترمو به خاطر دکولمان 39هفته از دست دادم با دل پاکتون واسم دعاکنیدخدادخترمو بهم برگردونه🙏