2777
2789
عنوان

نکنه هنوز نرفته😥😥😥

242 بازدید | 32 پست

ولی اون خانومه منو مطمئن کرد گف تموم شد سمتت نمیاد دیگ ولی دیروز خودم تنها بودم داشتم اشپز خونرو تمیز میکردم ک صدای پنکه اومد رومیزی اومد ک این اهنیا هس دور پنکس ک یکی دست بِکشتش ازش صدا بیاد میدونید چی میگم؟ رفتم با ترس تو خوپه ها نگا کردم هیچی نبود دور پنکه هم ی نایلون بود اصلا کسی بش دست نزده بود 

الاان صدای پمپ اب میاد یساعته بازه تو حیاط خلوتمونم صدای ظرف میاد اخه چرا 😥😥 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بسم الله بگو دختر

هی دارم یا علی میگم میدونم اخرش سکتم میده صدا پمپ اب قطع نمیشه صدا ظرف هم یکی در میون میاد اولش گفتم شاید گربس یادم اومد مامانم همه ظرفارو شسته 😭

هی دارم یا علی میگم میدونم اخرش سکتم میده صدا پمپ اب قطع نمیشه صدا ظرف هم یکی در میون میاد اولش گفتم ...

نترس گلم

اگر مامانت هست برو پیشش 

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده
هی دارم یا علی میگم میدونم اخرش سکتم میده صدا پمپ اب قطع نمیشه صدا ظرف هم یکی در میون میاد اولش گفتم ...

از این به بعد شبا بالا سرت قران بزار 

موقع خواب هم بسم الله بگو 

یه سنجاقم به لباست بزن باور کن چیزی سمتت نمیاد

همش تقصیر اونه 😭😭نمیره ی فکری ب حال خودش کنخ از من نیست😭 از اونه 

ای بابا 

چقدر سخت

خوب گلم متقاعدش کن

بهش بگو دارن تو رو اذیت میکنن

دیگه به خاطر خودش نره به خاطر بچش که میره

چه ربطی به مامانت داره؟

من دوروز پیش فک کنم نمیدونم دقیقا کی تاپیکم زدم رفتم پیش ی خانومی ک کمک کنه بهم گفت از مادرته رفتی کنارش خابیدی بالششم استفاده کردی متاسفانه همزاد داره بدونی ک من مشکلمو بگم خودش گفت بعد گفت دگ تموم شد نترس نمیاد  سمتت وای من دارم سکته میکنه 

ای بابا  چقدر سخت خوب گلم متقاعدش کن بهش بگو دارن تو رو اذیت میکنن دیگه به خاطر خودش نره به ...

من جلوش سگ لرز میزدم بقران تبو لرز گرفتم  عین خیالش نبود یجورایی خوشش میاد انگار